News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ramos θα ξεκινήσει εναντίον της PSG

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015


Ο αρχηγός επιστρέφει στο Champions League

Ο Μπενίτεθ προτίμησε να μην τον ρισκάρει με την Λεβάντε

Ο Modric έχει καλή αίσθηση


Ο Sergio Ramos θα ξεκινήσει κόντρα στην PSG την Τετάρτη. Ο Μπενίτεθ μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό, ο οποίος επιτυγχάνει το στόχο του να είναι έτοιμος πριν από μια κρίσιμη βδομάδα για την ομάδα του.
Ο αμυντικός πήρε τον χρόνο του προπονούμενος κανονικά μετά απ’τα προβλήματα που είχε στον αριστερό του ώμο, που τον ανάγκασαν να χάσει τους αγώνες της εθνικής. Ενάντια στη Λεβάντε, το Σάββατο, ο Μπενίτεθ προτίμησε να μην τον ρισκάρει και να τον προστατέψει σκεπτόμενος τους αγώνες στο Parc des Princes και στο Balaídos εναντίον της Θέλτα.
 
Ο Modric είναι κοντά στο να δώσει χαρά στον Rafa Benitez, ο οποίος θα μπορούσε να υπολογίζει στον Κροάτη για τον αγώνα της Τετάρτης ενάντια στην PSG. Αν δεν υπάρξει κάποια οπισθοδρόμηση της τελευταίας στιγμής, σ’αυτές τις δύο μέρες που απομένουν για τον αγώνα, ο Λούκα είναι με το ένα πόδι στο Παρίσι. Κατ 'αρχήν, η ιδέα είναι να ταξιδέψει, και μένει αποφασιστεί αν θα παίξει βασικός ή αν θα μείνει στον πάγκο.
Θα αποφασιστεί όταν έρθει η ώρα, δεδομένου ότι ο σύλλογος τον είχε αποκλείσει μετά τον τραυματισμό που υπέστη με την εθνική. Οι δοκιμές στις οποίες υποβλήθηκε στη Μαδρίτη έδειξαν ένα πρόβλημα στον προσαγωγό του δεξιού μηρού κι έγινε λόγος για δύο έως τρεις βδομάδες απουσίας. Ωστόσο, οι αισθήσεις του παίκτη είναι καλές, κάτι που του επιτρέπει να μειώσει το χρονοδιάγραμμα που είχε προγραμματιστεί αρχικά, για να επιστρέψει υπό τις εντολές του Μπενίτεθ.
Χωρίς ρίσκα
Την Παρασκευή πάτησε ήδη στο χόρτο του Valdebebas κάνοντας τρέξιμο και επέστρεψε την μέρα του ρεπό της Ρεάλ, για να δουλέψει μαζί με άλλους τραυματίες, όπως τους Μπενζεμά και Arbeloa -παρόντες ήταν επίσης οι Bale και Kovacic-. Όπως και στις προηγούμενες μέρες, ο παίκτης εξακολουθεί να προσαρμόζεται στο φόρτο εργασίας και είναι αισιόδοξος για την πιθανότητα να βρεθεί στην πτήση για το Παρίσι. Άλλο πράγμα είναι η παρουσία του ή όχι στην 11άδα, και γι 'αυτό θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν ο Κροάτης μπορέσει να ενταχθεί στην ομάδα τις επόμενες ημέρες.
Ο Μπενίτεθ θα αυξήσει τις πιθανότητες του, αν μπορέσει να υπολογίσει σ’ έναν παίκτη ζωτικής σημασίας για τον ίδιο, αλλά η πολιτική του μηδενικού ρίσκου μπαίνει στην άλλη πλευρά της ζυγαριάς. Ο τεχνικός θα παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις του παίκτη και θα συζητήσουν όταν έρθει η ώρα για να πάρουν μια τελική απόφαση, όπως έγινε με τον Ράμος ενόψει της Λεβάντε.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.