News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Monchi: «Να πάω στην Ρεάλ Μαδρίτης; Χρειάζομαι αυτονομία, είναι κάτι θεμελιώδες»

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Συζήτηση με τον αθλητικό διευθυντή της Σεβίλλης


Ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης δεν είναι γνωστός για κολακείες, αλλά γνωρίζει ότι «η επιτυχία έρχεται μόνο με την δουλειά», όπως είπε στο αθλητικό πρωινό του «Europa Press»


Έχει μια θέση για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχει πρόβλημα με τα χρήματα. Ή τουλάχιστον, όχι υπό την έννοια της έλλειψης χρημάτων. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τόσα πολλά χρήματα που μερικές φορές τα σπαταλάει. Και για να το κάνει αυτό, δεν χρειάζεται έναν Monchi, αν και πάντα το όνομά του συνδέεται συχνά με τη Μαδρίτη. «Να πάω στην Ρεάλ Μαδρίτης; δουλεύω με αυτονομία, είναι σημαντική για μένα», είπε μ’ένα σαφή υπαινιγμό για την λίγη ελευθερία που θα είχε κάτω από τις διαταγές του Florentino Perez.

«Δεν είναι ότι θέλω να πω ότι είναι κακό ένα προεδρικό σύστημα, υπάρχουν παραδείγματα που υπήρξαν επιτυχημένα. Η Μαδρίτη πριν από 1,5 έτος ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης και το μοντέλο ήταν το ίδιο», λέει ο Monchi, του οποίου δεν είναι ότι δεν του αρέσει η Μαδρίτη, η οποία "μπορεί να είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο", το "πρόβλημα" είναι ότι έχει ένα «πολύ μεγάλο ελάττωμα» και το οποίο είναι ότι "είμαι πρώτα Σεβιγιάνος και μετά αθλητικός διευθυντής". «Βρίσκομαι εδώ 27 χρόνια, και όταν βρεις ένα χώρο εργασίας όπου τα συναισθήματα αναμειγνύονται με τα επαγγελματικά, είναι δύσκολο να τον αλλάξεις», λέει ο Monchi.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.