News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η άποψη του Συνταγματάρχη για το Ατλέτικο Ρεάλ 1-1

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015


Δίκαιο το χ σ’ένα ματς που αν άξιζε να το κερδίσει κάποιος ήταν η Ατλέτικο, για ότι έγινε κυρίως απ’την ισοφάριση στο 83 και μετά. Μέχρι εκεί, με την Ρεάλ να νικάει και να μην απειλείται ουσιαστικά, η ισοφάριση έμοιαζε να της κλέβει τη νίκη, αλλά με την εξέλιξη από’κει και πέρα, λέει κι ευχαριστώ. Και φυσικά, εκ των προτέρων, αλλά τελικά κι εκ των υστέρων, το χ εκεί μέσα δεν είναι κακό αποτέλεσμα, στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Ελάχιστες οι φάσεις απ’την Ρεάλ, ουσιαστικά μόνο το γκολ και η φάση του Κριστιάνο στην αντεπίθεση στο 74. Η Ατλέτικο είχε παραπάνω, με το πλασέ του Κορέα που πέρασε λίγο άουτ, με το πέναλτι, την κεφαλιά του Βιέτο, το γκολ και το φαλτσαριστό του Τζάκσον.

Οι καταστάσεις ευνόησαν τον Μπενίτεθ, καθώς με ανέτοιμο Μπέιλ, μπόρεσε να βάλει βασικό τον Καζεμίρο. Αν ο Μπέιλ ήταν έτοιμος, θα’χε τον Καζεμίρο στον πάγκο, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση ν’αφήσει στον πάγκο έναν εκ των Ίσκο, Κρος.

Μεγάλο ματς από Νάβας, Μόντριτς, Μπενζεμά, Καζεμίρο. Οι τρεις πρώτοι είναι οι καλύτεροι της Ρεάλ μέχρι στιγμής στη σεζόν. Πολύ καλός ο Καρβαχάλ, μέχρι τον τραυματισμό του, μεγάλη ενέργεια στην ασίστ που βγάζει. Αποχώρησε με χτύπημα στον αστράγαλο, μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό, θα μάθουμε αύριο-μεθαύριο.

Καλός ο Ίσκο, καλός ο Βαράν, μέτριος ο Κρος, λίγα πράγματα ο Κριστιάνο. Ο Μαρτσέλο συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις.

Χώμα ο Ράμος στο α, δεν φαίνονταν να’χει την κατάλληλη ψυχολογία για τέτοιο ματς -αν είναι δυνατόν!- απ’την αρχή μπήκε νωθρά και γυρνούσε πολλές φορές την μπάλα στον Νάβας, δυσκολεύοντάς τον. Στο β κάπως συνήλθε.

Τίποτα ο Μπέιλ ως αλλαγή, ενώ η Ατλέτικο πίεζε ψηλά κι άφηνε χώρους, λίγα πράγματα ο Κόβασιτς, τραγικός ο Αρμπελόα στην φάση της ισοφάρισης, με δικό του λάθος τους έδωσε την φάση του γκολ.

Στην είσοδο του Μπέιλ, θεωρώ ότι έπρεπε να βγάλει τον Κρος και να φέρει τον Ίσκο πιο πίσω, καθώς ο Ίσκο ήταν πιο δραστήριος απ’τον Κρος. Ο Μπενζεμά ξενέρωσε στην αλλαγή του, κακώς όμως, καθώς η αλλαγή αυτή είχε νόημα κι αν δεν τους έβαζε στο ματς ο Αμπαλόα, μάλλον δικαιώνονταν ο Μπενίτεθ.

Και στην Ατλέτικο θεωρώ πως ο Σιμεόνε κακώς έβγαλε τον Κορέα, ο οποίος ήταν η μόνη απειλή στο α, έπρεπε να’χει βγάλει τον Γκριζμάν.

Λάθος το σφύριγμα του Μαγιένκο στο 60, ο Καζεμίρο προλαβαίνει την μπάλα και την προωθεί στον Μπενζεμά, ο οποίος έβγαινε με πολύ καλές προϋποθέσεις προς την αντίπαλη εστία. Λάθος το φάουλ και η κίτρινη που δίνει.


Ο Νάβας, έχει το θεματάκι με του με τα πόδια, δεν μπορεί να ελέγξει καλά, όταν του γυρίζουν την μπάλα. Φάνηκε σήμερα αυτό, αλλά και με την Σαχτάρ. Επίσης τα ελεύθερα του είναι πολύ άσχημα. Αν δεν μπορεί να τα βελτιώσει, ας τα χτυπάει ο Ράμος.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.