News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα ντέρμπι της επίθεσης

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Οι Simeone και Μπενίτεθ ρίχνουν όλα τα όπλα τους

Correa και Τόρες, βασικοί για την Ατλέτικο

Παραπάνω παιχνίδι για τον Isco, χωρίς τον James • Επιστρέφει ο Bale


17 γκολ σε οκτώ ντέρμπι την περασμένη σεζόν


Μάχη γιγάντων στο Καλντερόν. Μια άγρια ​​μονομαχία, μια επίθεση, σχεδόν ποδοσφαιρική. Ο Simeone κι ο Μπενίτεθ ρίχνουν μέσα τα πάντα, για να εισβάλουν χωρίς χαρακώματα ή χωρίς να πάρουν αιχμαλώτους. Σε έναν τεράστιο κόσμο, όπου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη θα είναι σε θέση να δουν τι θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο Manzanares, δεν υπάρχει καλύτερη προπαγάνδα για το Πρωτάθλημα απ’αυτήν που προσφέρουν οι δύο ομάδες. Δύο κουαρτέτα για να συντονιστούν και να παίξουν για το γκολ.

Óliver, Correa, Griezmann και Torres απτη μια μεριά. Isco, Bale, Benzema και Cristiano απτην άλλη. Σαν ένα παιχνίδι σκάκι χωρίς στρατιωτάκια, μόνο με φιγούρες. Στη συνέχεια το παιχνίδι θα ανοίξει και οι προπονητές, μπορεί να κάνουν ροκέ ανάλογα με την εξέλιξη της βραδιάς, αλλά η αρχική προσέγγιση, προσελκύει.

Ο Simeone αρνήθηκε να αποκαλύψει τα χαρτιά του, αλλά θα παίξει επιθετικά. Ο Correa κερδίζει τον Carrasco και εισέρχεται στην 11άδα, λιγότερο ως άγγελος και περισσότερο ως διάβολος, για να χτυπήσει και να κάμψει την άμυνα της Μαδρίτης. Δίπλα στον πρωτάρη σε ένα ντέρμπι, θα βρεθεί ένας εμπειρογνώμονας σε αυτές τις συγκρούσεις, ο Τόρες.

Εκτελεστής των Λευκών πέρυσι στο Κύπελλο με δύο γκολ στο Μπερναμπέου, στο πρώτο λεπτό κάθε ημιχρόνου, ο Fernando επιστρέφει για να βρει τον Keylor με την πρόθεση να επαναλάβει τα χτυπήματα, αλλά αυτήν την φορά εντός έδρας.

Και αν στην εξίσωση του 4-3-3 προστεθούν και ο αδιαπραγμάτευτος Griezmann κι ο μάγος Óliver από πίσω, είναι αναπόφευκτο ότι οι rojiblancos θα επιτεθούν.

Αλλά η Μαδρίτη δεν θα στρώσει κόκκινο χαλί. Μπροστά έχει τον Cristiano, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του μετά το ρεκόρ. Στη Μάλμε, έδειξε ότι η ξηρασία του ήταν απλά ένα τέρας του χαρτιού και θέλει να βρει ξανά τη γλυκιά στιγμή του στο Καλντερόν. Ανάθεμα την γλύκα του, σκέφτονται οι αντίπαλοί του.

Ούτε αυτός παρουσιάζεται μόνος στη μάχη. Ο Bale επιστρέφει επειγόντως στη φαρέτρα του Μπενίτεθ. Θα βρεθεί για έβδομη φορά στο Vicente Calderon, όπου δεν έχει σκοράρει ακόμα. Όπως και στις περισσότερες τεταμένες νύχτες και στα δύσκολα στάδια. Δεν υπάρχει καλύτερο στάδιο για έναν madridista απ’το Manzanares για να γίνει κάποιος ήρωας, κάτι που επίσης θέλει να καταφέρει ο Μπενζεμά, ο οποίος φτάνει σε ένα στάδιο σε μια κατάσταση χωρίς προηγούμενο, ως πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Αν οι τρεις προηγούμενοι έχουν αυτές τις φιλοδοξίες, τότε αυτές του Ίσκο έχουν και καπέλο. Η απουσία του James του δίνει μερικές επιπλέον ευκαιρίες για να δείξει ότι αξίζει τη θέση, αρχής γενομένης απ’το παιχνίδι στο Καλντερόν. Όντας ένας απ’τους βασικούς στο περσινό 4-0, θα θέλει να βγάλει το αγκάθι και ν’αναζητήσει το πρώτο του γκολ για φέτος. Αν δεν εκμεταλλευτεί αυτήν τη νέα ευκαιρία, μπορεί να σημαίνει game over γι’αυτόν.

Εάν όλα τα ντέρμπι έχουν επίθεση, αυτό έχει περισσότερη.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.