News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ακόμα ένα χάος με τον James

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Η Κολομβία αποφάσισε να καλέσει το 10άρι


Για τους αγώνες ενάντια σε Χιλή και Αργεντινή • Έμεινε εκτός περισσότερο από 50 ημέρες... μετά από τραυματισμό με την εθνική του


Υπάρχει μια ακόμα σύγκρουση της ομάδας εναντίον μιας εθνικής, στον ορίζοντα.

Για άλλη μια φορά πρόκειται για την Κολομβία. Ο προπονητής της Νοτιοαμερικανικής ομάδας, ο Jose Pékerman, σχεδιάζει να τον καλέσει για τα επόμενα δύο παιχνίδια τους, ενάντια σε Χιλή και Αργεντινή, μια απόφαση που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκει ούτε στο ελάχιστο, αστεία. Ο σύλλογος του Μπερναμπέου αισθάνεται και πάλι αβοήθητος ενάντια στην εξουσία που ασκείται απ’τις εθνικές ομάδες και την FIFA, που στην περίπτωση του James, πρόκειται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το 2018.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να περιορίσει τον αριθμό των παικτών που θα πάνε να παίξουν με τις εθνικές τους ομάδες κατά τη διάρκεια του επόμενου διεθνούς διαλείμματος, αλλά μερικοί πόλεμοι απλά δεν μπορούν να κερδηθούν. Η Κολομβία του James , είναι η πιο ανησυχητική περίπτωση για την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αντιμετωπίζει δύο σημαντικά παιχνίδια με την Χιλή και την Αργεντινή, τις δύο πιο δύσκολες ομάδες στον όμιλό της, κι ο Pékerman δεν πρόκειται να υποχωρήσει. Δεν τον νοιάζει ότι ο James τραυματίστηκε πριν από περισσότερες από 50 μέρες, έναν τραυματισμό που υπέστη στο διεθνές καθήκον κι ότι οι Blancos δεν ήταν σε θέση να τον χρησιμοποιήσουν στα δέκα τελευταία παιχνίδια τους. Ξέρει ότι θα’ναι στο 100% στις επόμενες ημέρες και για το λόγο αυτό έχει κάθε πρόθεση να τον καλέσει.

Η Μαδρίτη γνωρίζει ότι αυτός ο πόλεμος με την Κολομβία έχει σχεδόν χαθεί, επειδή ο Pékerman είναι ο προπονητής της εθνικής. Ο συνδυασμός του James δεν τους έδωσε το μέγεθος στο Κόπα Αμέρικα κι έχουν πάρει τρεις βαθμούς απ’τους έξι στον όμιλό τους, έχοντας την έκτη θέση. Δύο ήττες τώρα, θα μπορούσαν να αφήσουν την Κολομβία έξι ή εννέα πόντους απ’την κορυφή, μια διαφορά η οποία, αν και δεν είναι ανυπέρβλητη, θα περιπλέξει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με το βλέμμα στο Clásico

Η ανησυχία των Λευκών αυξάνεται ακόμη περισσότερο επειδή μετά από το διεθνές διάλειμμα, έρχεται το Clásico, παιχνίδι το οποίο ο Rafa Benitez έχει σημειώσει με κόκκινο. Ο αγώνας εναντίον της Barça πιθανόν να μην είναι κρίσιμος για το πρωτάθλημα, αλλά μοιάζει πολύ σημαντικός για το ηθικό της ομάδας και του Rafa Benitez. Ένα παιχνίδι που αξίζει περισσότερα απ’τους τρεις βαθμούς, για την τόνωση του ηθικού που θα κερδίσει ο αιώνιος αντίπαλος.

Μια διεθνής κλήση σημαίνει ότι ο James δεν θα είναι διαθέσιμος για προπόνηση στο Valdebebas ενόψει του «El Clásico», μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, μόλις 48 ώρες πριν απ’το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλήγμα για τον Rafa Μπενίτεθ, ο οποίος θα πρέπει να βολευτεί μόνο με την σώα και ασφαλή επιστροφή του παίκτη του.

Οι πρόσφατες διεθνείς διακοπές κατέληξαν να’ναι ένα πραγματικό μέρος του πολέμου για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συσσώρευσε σ’αυτό το πρώιμο στάδιο της σεζόν πάνω από τέσσερις μήνες απουσίας, προσθέτοντας όλους τους τραυματισμούς που υπέστησαν οι παίκτες της με τις εθνικές ομάδες τους. Ο James, σχεδόν δύο μήνες εκτός, εξαιτίας ενός αγώνα εναντίον του Περού.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.