News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino δεν ξεχνάει τον Morata

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκάλυψε στους αντιπροσώπους των μελών ότι είναι μια επιλογή

"Μπορούμε να τον επανακτήσουμε με 10 εκατομμύρια στο τέλος της σεζόν"

"Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να γνωρίζουμε ποιοι είναι εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης"

"Ο De Gea ήταν στόχος πριν απ’την απόκτηση του Keylor Navas"

"Μ’αυτά τα τηλεοπτικά, είναι αδύνατο να τα βάλουμε με τους Άγγλους "


Ζει την καλύτερή του στιγμή. Είναι ένας ήρωας στο Τορίνο και εκτελεστής της Μαδρίτης την περασμένη σεζόν στο Champions League. Και ο Florentino δεν το ξεχνά. Θα χρησιμοποιήσει τον Άλβαρο Μοράτα, το όνομα του οποίου ακούστηκε στην πρώτη συνάντηση που πραγματοποίησε χθες ο πρόεδρος με τους αντιπροσώπους των μελών, τους οποίους θα αντιμετωπίσει στη Συνέλευση το Σάββατο.

Ένα μέλος ρώτησε για την περίπτωση της πιθανής επαναγοράς και ο Florentino δεν απέφυγε ν’απαντήσει, «μπορούμε να τον φέρουμε, θα το εξετάσουμε και στο τέλος της σεζόν, μπορούμε να πληρώσουμε 10 εκ. περισσότερα από ό,τι είχαμε πάρει για την πώληση του (η πώληση του έφερε περίπου 22 εκ. ευρώ) και να τον επανακτήσουμε».

Ο Morata, σκόρερ ενός γκολ με την Γιουβέντους προχθές στο Champions League που έδωσε τη νίκη κόντρα στη City στο Etihad, πρόκειται να κερδίσει χωρίς αμφιβολία άλλη μια ευκαιρία.

Απ’την άλλη πλευρά, ο Florentino ρωτήθηκε για την αλλαγή στον πάγκο και επέμεινε ότι ήταν σωστή. Επανέλαβε το ίδιο μήνυμα μετά την αποχώρηση του Ιταλού. "Χρειαζόμασταν μια νέα ώθηση κι ως εκ τούτου αλλάξαμε προπονητή". Για τον Rafa είπε ότι «είναι ένας ντόπιος προπονητής κι έχει εμπειρία».

Επίσης τα μέλη αναφέρθηκαν στο θέμα της ανανέωσης του Ramos κι ο πρόεδρος δεν έκρυψε κάποιες διαφορές: «Μερικές φορές τα συμφέροντα των παικτών δεν είναι ίδια μ’εκείνα του συλλόγου. Εγώ φροντίζω γι’αυτά του συλλόγου. Ούτε αυτός ήθελε να φύγει ούτε εμείς θέλαμε να τον πουλήσουμε. Η United του έδινε πολλά περισσότερα".

Για την έξοδο του Κασίγιας, ο Πρόεδρος υπενθύμισε και πάλι ότι «ο Ίκερ ήταν αυτός που ζήτησε να φύγει», ενώ επέμεινε ότι «τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δύσκολα γι’αυτόν. Κανείς δεν ήθελε να φύγει, ήρθε η προσφορά και ζήτησε να εξεταστεί. Μας ζήτησε οικονομική στήριξη και βοήθεια».

Επιπλέον, ο πρόεδρος αποκάλυψε ότι ο σύλλογος μπορεί να ανοίξει σύντομα το δικό του τηλεοπτικό κανάλι: "Προσπαθούμε να προσλάβουμε ένα απ’τα κανάλια. Η κυβέρνηση έχει εκδώσει νέες άδειες και τον Οκτώβριο μπορεί να πάρουμε μία".

Στην ομιλία που άνοιξε την τελετή, ο πρόεδρος θριαμβολόγησε και πάλι για τις οικονομικές επιδόσεις. "Παρέλαβα μια Μαδρίτη που αγωνιζόταν ενάντια στην κρίση και σε κλαμπ με μεγάλες περιουσίες. Με τη νέα κατανομή των τηλεοπτικών, είναι αδύνατο να τα βάλουμε με τους Άγγλους, γι’αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο και να προσπαθήσουμε να το πουλήσουμε καλά".

Απ’την άλλη πλευρά, επιβεβαίωσε την άφιξη του Βίκτορ Φερνάντες ως "αναδιαρθρωτή με στόχο ν’αυξήσει το επίπεδο της ακαδημίας μας".
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.