Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Benzema δεν έχει σκοράρει στο San Mames

Σε μια σεζόν που υπάρχει η απαίτηση να σκοράρει τουλάχιστον 25 γκολ, ο Karim έχει σκοράρει και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει παίξει με την ομάδα του


Ο Benzema έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα πολύ σοβαρά με τη Μαδρίτη. Η συμμετοχή του είναι υψηλή και οι επιδόσεις του μέχρι στιγμής επιβεβαιώνουν απλά την καλή του φόρμα. Ο Karim είναι φρέσκος και η ομάδα σκοράρει.

Κατά τη διάρκεια της βδομάδας των ρεκόρ, ο Γάλλος συμμετείχε στην τάση και θα προσπαθήσει να συνεχίσει να συμμετέχει, διατηρώντας το σερί του να σκοράρει σε κάθε ματς. Ο Cristiano θα προσπαθήσει να περάσει τον Raul, τον πρώτος σκόρερ της Ρεάλ. Ο Keylor να σπάσει το ρεκόρ του Miguel Angel, θέτοντας ένα νέο, το οποίο περιέγραψε ως πολύ δύσκολο. Κι ο Μπενζεμά επιδιώκει μόνο να ξεπεράσει τον εαυτό του, ή τουλάχιστον να ισοφαρίσει το ρεκόρ των πέντε συνεχόμενων παιχνιδιών με γκολ.

Διπλή πρόκληση

Αυτό είναι το καλύτερο σερί του στο σκοράρισμα, απ’τη στιγμή που φόρεσε τα λεύκα, το οποίο έκανε τη σεζόν 13-14, όταν σκόραρε διαδοχικά εναντίον των: Σεβίλλη, Ράγιο Βαγιεκάνο, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Αλμερία και Βαγιαδολίδ, σκοράροντας συνολικά έξι γκολ.

Σε μια σεζόν που υπάρχει η απαίτηση να σκοράρει τουλάχιστον 25 γκολ, ο Karim έχει σκοράρει και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει παίξει με την ομάδα του. Ο Γάλλος έχει καταφέρει να ξεπεράσει αυτό το νούμερο δύο φορές, με τον Mou στον πάγκο, σκοράροντας 26 και 32 γκολ. Η άλλη πρόκληση για τον Karim είναι το La Catedral, ένα γήπεδο που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα. Ένα ακόμα κίνητρο.

Ο Μπενίτεθ είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή του και το ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου, χθες:

«Ο Karim Benzema σκοράρει γκολ και είναι ένας παίκτης άριστης ποιότητας που μπορεί να προσαρμοστεί. Αυτός, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κι ο Μπέιλ πρέπει να ξεδιπλωθούν στην επίθεση και να μοιραστούν τη δουλειά μεταξύ τους, ώστε να μπορούν να συνεχίζουν να απειλούν στην επίθεση».