News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η «αποισπανοποίηση» της Μαδρίτης απαντά στον πατέρα του Keylor ... κι επηρεάζει τον Del Bosque

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ράμος, ο μόνος Ισπανός στην 11άδα του Rafa Benitez


"Ο Τύπος θέλει να έχουν ένα Ισπανό τερματοφύλακα", κατηγόρησε ο Freddy Navas, ενοχλημένος απ’την προσπάθεια της πώλησης του γιου του στη Γιουνάιτεντ, αλλά το επιχείρημα του ανατρέπεται βλέποντας την ανακοίνωση της εθνικής


Σύμφωνα με τον πατέρα του Keylor Navas, ο λόγος που ο γιος του, επρόκειτο να πωληθεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν επειδή «ο ισπανικός Τύπος θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ένα Ισπανό τερματοφύλακα και δεν δέχεται έναν Κεντροαμερικανό. Ξέρουν ότι είναι ο καλύτερος, αλλά από υπερηφάνεια δεν το δέχονται», δήλωσε ο Freddy Navas. Αποδεικνύοντας ότι πολλές φορές η ανικανότητα οδηγεί στο να ειπωθούν απερίσκεπτα πράγματα, χωρίς αρχή και τέλος, ο πατέρας του Κοσταρικανού τερματοφύλακα ξεχνά ότι ο μόνος υπεύθυνος για το γιο του, ο οποίος επρόκειτο πάει στην Αγγλία, ήταν ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Florentino Perez, που επέμεινε για την απόκτηση του De Gea, αναγκάζοντας έτσι τον Ίκερ Κασίγιας ν’αποχωρήσει, για τον οποίο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Jose Angel Sanchez, τον διαβεβαίωσε ότι θα φέρουν έναν άλλο τερματοφύλακας, και δεν αναφέρονταν ακριβώς στον Kiko Casilla.

Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο. Στην 11άδα της Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο Σάββατο εναντίον της Μπέτις υπήρχε μόνο ένας Ισπανός, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του, ο Sergio Ramos, με κανέναν απ’τις ακαδημίες, κάτι που είχε να συμβεί 50 χρόνια. Οι Betancort, Zoco, Sanchis, Santamaria, Miera, Pirri, Serena, Felix Ruiz, Gento, Puskas και Amancio σχημάτισαν στις 3 Οκτωβρίου 1965 εκείνη την ομάδα. Η διαπίστωση αυτή εκπλήσσει πολύ λόγω της τεράστιας επένδυσης που έχει γίνει απ’τον Florentino Perez στην κατασκευή του Ciudad Deportiva de Valdebebas, εκτός απ’το ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τώρα έναν προπονητή, τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος ξεκίνησε να εργάζεται στην ακαδημία της.

Προφανώς, το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης υπολογίζει σε τόσους λίγους Ισπανούς παίκτες για την αρχική 11άδα της, είναι κάτι που δεν ωφελεί την ομάδα που καθοδηγεί ο Del Bosque. Υπάρχουν οι περιπτώσεις του Carvajal, στον πάγκο στους δύο πρώτες αγώνες πρωταθλήματος, πίσω απ’τον Βραζιλιάνο Danilo και του Isco, επίσης στον πάγκο στο Μπερναμπέου εναντίον της Μπέτις. Σ’αυτούς θα μπορούσε να προστεθεί κι ο Kiko Casilla, ακριβώς η αλλαγή του Keylor Navas, ένα άλλο αντεπιχείρημα στις σοβαρές καταγγελίες του πατέρα του Κοσταρικανού τερματοφύλακα.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.