News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Benitez: «Η ομάδα είναι ενθουσιασμένη, έχει κίνητρο και αυτοπεποίθηση»

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Είμαι ικανοποιημένος με τους Keylor, Casilla και Ruben.


«Πρέπει να πάρουμε μια απόδοση απ’τους εξαιρετικούς διαθέσιμους παίκτες της ομάδας, έτσι ώστε να μην επηρεαστούμε απ’τους τραυματισμούς», πρόσθεσε.


Ο Rafa Benitez, μίλησε στα μέσα ενημέρωσης στην αίθουσα Τύπου του Ciudad Real Madrid πριν τον αγώνα ενάντια στην Εσπανιόλ. Ο προπονητής μίλησε για την κατάσταση της ομάδας και τον τρόπο που προσεγγίζουν το παιχνίδι εναντίον της καταλανικής πλευράς: "Είμαστε ενθουσιασμένοι, έχουμε κίνητρο και αυτοπεποίθηση κι επίσης σεβόμαστε πραγματικά τον αντίπαλο. Το καλύτερο πράγμα που μπορώ να πω για τους παίκτες μου, είναι ότι προπονούνται πολύ καλά. Οι παίκτες που παρέμειναν εδώ κατά τη διάρκεια της διακοπής, προπονήθηκαν άψογα. Εκείνοι που επέστρεψαν προπονήθηκαν καλά και με ενθουσιασμό".

"Στην τελευταία προπόνηση θα είναι όλοι 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι κι ελπίζω ότι η ομάδα θα τα πάει καλά και θα κερδίσει. Η Εσπανιόλ είναι μια ομάδα γεμάτη ελπίδα και ενθουσιασμό. Είναι μια νέα ομάδα με οίστρο. Ξέρουν ότι πρέπει να εργαστούν σκληρά και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις αντεπιθέσεις. Επίσης έχουν έναν προπονητή που του αρέσει να παίζουν και να έχουν την μπάλα κι αυτό είναι θετικό, αλλά και επικίνδυνο".

Αλλαγές και η κατάσταση του Κριστιάνο

«Θα κάνω σίγουρα δύο αλλαγές στην 11άδα που ξεκίνησε εναντίον της Μπέτις... οι περιστάσεις έχουν κάνει αυτή την επιλογή εύκολη για μένα. Όσο για τον Cristiano, θέλω να γνωρίζω πώς τα πάνε οι παίκτες μας. Είναι ο παίκτης με τα περισσότερα σουτ στη La Liga και με την εργατικότητά του και την ποιότητα του, πρόκειται σίγουρα να σκοράρει πολλά γκολ και φτάσει σ’ένα πολύ υψηλό ποσοστό».

De Gea

"Ο De Gea είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχω ήδη δείξει ότι είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με τους τρεις τερματοφύλακες που έχουμε: τους Keylor, Casilla και Rubén. Κι αυτό λόγω του τρόπου με τον οποίο, δουλεύουν, παίζουν και προπονούνται. Ο Keylor το ξέρει αυτό επειδή μίλησα ευθέως μαζί του".

«Μπορώ να εγγυηθώ μια σειρά από πράγματα. Μπορώ να εγγυηθώ ότι ο De Gea δεν θα παίζει για τη Ρεάλ Μαδρίτης από σήμερα. Οι Keylor, Casilla και Rubén είναι οι τερματοφύλακες μας. Είμαι χαρούμενος και με τους τρεις τους κι ελπίζω ότι δεν θα’ναι υποχρεωμένοι να κάνουν πολλά κατά τη διάρκεια των αγώνων».

Keylor Navas

«Ήμουν με τον Keylor τη μέρα που έκλεισε η αγορά, μαζί με τη σύζυγό του και τον εκπρόσωπό του και ξέρει την εμπιστοσύνη που του έχω. Είναι  άνετος 100% κι έχει αυτοπεποίθηση. Του έχω πλήρη εμπιστοσύνη. Κάθε φορά που μιλάω, λέω πάντα την αλήθεια. Δείπνησα με τον Keylor και όλα είναι ξεκάθαρα μεταξύ μας. Ξέρει την εμπιστοσύνη που του έχω και είναι έτοιμος να παίξει πολύ καλά».

"Ο Keylor προπονήθηκε άψογα χθες. Έκανε τρεις ή τέσσερις πολύ καλές αποκρούσεις, δεν έχει επηρεαστεί, καθώς συνεχίζει ν’αποδίδει εξίσου καλά όπως και στο παρελθόν. Έχω μιλήσει μαζί του για ότι έπρεπε να συζητήσουμε και είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι".

Τραυματισμοί

«Γνωρίζουμε ότι οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων μερικές φορές προκαλούν αυτά τα είδη των προβλημάτων. Έχοντας τόσους πολλούς διεθνείς παίκτες, ο κίνδυνος αυξάνεται. Τα νέα είναι λίγο ενοχλητικά, διότι πρόκειται για δύο παίκτες που έλαβαν μέρος στον προηγούμενο αγώνα κι έπαιξαν πολύ καλά. Τώρα θα χάσουν πολλά παιχνίδια και θα πρέπει να πάρουμε μια καλή απόδοση απ’το εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτουμε, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η επίδραση των τραυματισμών".

Η αιτία του τραυματισμού του Danilo

"Μπορώ να πω ότι όταν οι παίκτες έφυγαν για τις εθνικές τους ομάδες δεν είχαμε τραυματίες και τώρα έχουμε δύο. Αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν. Οι λόγοι είναι θέματα της ομάδας που δεν πρόκειται να συζητήσω εδώ. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερό μας για να διαχειριστούμε τους παίκτες μας και μερικές φορές υπάρχει ατυχία. Θα αναλύσουμε τα αίτια των τραυματισμών".

Το βάρος των διεθνών παιχνιδιών

«Το ανέφερα σε μια συνάντηση προπονητών. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια. Κάποιος αποφασίζει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα πράγματα. Βλέπουμε ότι οι παίκτες πρόκειται να παίξουν ασήμαντα παιχνίδια. Νομίζω ότι είναι θετικό το γεγονός ότι η FIFA προβλέπει αποζημίωση για τους τραυματισμούς. Θα πρέπει να το πράξουν σύμφωνα με τις ζημίες που προκαλούνται στις ομάδες. Εάν ένας παίκτης που αξίζει εκατομμύρια, πηγαίνει και παίζει ένα ασήμαντο παιχνίδι, τραυματίζεται και συνεχίζει να πληρώνεται απ’τον σύλλογο και ο σύλλογος δεν μπορεί να κάνει τίποτα, τότε η καταβολή αποζημίωσης είναι απολύτως απαραίτητη».

Διάλογος με τις εθνικές

«Προσπαθούμε πάντα να ζητήσουμε πληροφορίες απ’τις ομάδες και έχουμε μια άμεση σχέση μαζί τους. Θα την ενισχύσουμε περαιτέρω. Κάνουμε μια συζήτηση και στο τέλος, ο προπονητής κάθε πλευράς έχει τους στόχους του. Υπάρχει επικοινωνία και διαχείριση και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».

Ιατρικό προσωπικό

«Είμαι τυχερός υπό την έννοια ότι, απ’την άφιξή μου, έχω μια καλή σχέση και πολύ διάλογο μ’όλα τα τμήματα του συλλόγου, ειδικά το ιατρικό προσωπικό.             Δουλεύουν καλά και είναι αρκετά συνεργάσιμοι μαζί μας. Στη συνέχεια, υπάρχουν πιθανότητες, δύο παίκτες να τραυματιστούν με τις εθνικές τους ομάδες. Δεν εκπλήσσομαι απ’αυτό. Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σπουδαίους επαγγελματίες σ’όλους τους τομείς ".

Piqué

«Το φαντάστηκα ότι θα με ρωτούσατε γι 'αυτό. Ο αθλητισμός είναι για νά’ρχονται οι άνθρωποι πιο κοντά. Θα επικεντρωθώ σε αυτό που έχω μπροστά μου, ένα παιχνίδι εναντίον της Εσπανιόλ. Δεν ανησυχώ για τα υπόλοιπα. Ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, θέλω η Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίζει κάθε παιχνίδι και πολλούς τίτλους. Αν κερδίζουμε τότε άλλες ομάδες δεν κερδίζουν. Το ποδόσφαιρο είναι για νά’ρχονται οι άνθρωποι πιο κοντά, όχι για ν’απομακρύνονται».
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.