News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Rafa Benitez αρχίζει να βλέπει φαντάσματα σε μια Μαδρίτη που μπαίνει σε μια συζήτηση χωρίς τέλος

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Γκριμάτσες στις πρώτες κριτικές


«Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τη δημιουργία συζητήσεων», είπε χθες. Ο τεχνικός στραβομουτσούνιασε στα πρώτα σχόλια


«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τη δημιουργία συζητήσεων», είπε χθες ο Rafa Benitez. Ένας αμυντικογενής προπονητής αρχίζει να καταλαβαίνει ότι η επιστροφή του στο σύλλογο εξακολουθεί να μην είναι τόσο εύκολη όσο αναμενόταν. Πέντε παιχνίδια χωρίς να σκοράρει η Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν φέρει στο επίκεντρο διάφορες συζητήσεις, οι οποίες ενόχλησαν τον τεχνικό. Με τη δυναμική να’ναι προφανής, αργά ή γρήγορα τα γκολ θα’ρθουν, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που δημιουργούν ανησυχία. Ή θα’πρεπε...

Μέσα στα αποδυτήρια οι ψίθυροι κάθε φορά δυναμώνουν. Η συνεργασία των παικτών με τον προπονητή, με μόλις δύο μήνες ύπαρξης, δεν είναι η καλύτερη. Οι παίκτες αναφέρουν ιδιωτικά, ότι δεν συνεννοούνται με τον τεχνικό. Πολλοί σιγοβλέπουν μια «δύσκολη χρονιά», όπως παραδέχονται ορισμένοι, καθώς βλέπουν αυτές τις συζητήσεις που τόσο λίγο αρέσουν στον Rafa Benitez, να εξαπλώνονται στο εσωτερικό της ομάδας. Τ’αποτελέσματα δεν έχουν αλλάξει το τρέχον σενάριο προς κάτι θετικό. Αντιθέτως ορισμένα ζητήματα αρχίζουν να παράγουν σοβαρές συζητήσεις με τη φιγούρα του τεχνικού στο επίκεντρο.

Οι συζητήσεις πολλαπλασιάζονται καθημερινά στον περίγυρο, λογικό για μια ομάδα του μεγέθους της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αρχικός δισταγμός δεν έχει βοηθήσει τον Rafa Benitez, ο οποίος δεν έχει πλέον μαζί του-συμμορφούμενος με τις εντολές του Florentino Perez- τον έμπιστο υπεύθυνο του για τον Τύπο, που τον συνόδευε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Η επίσκεψη της Μπέτις είναι η πρώτη εξέταση μπροστά στους οπαδούς για τον τεχνικό και την ομάδα, η οποία στερείται των γκολ σ’αυτό το πρώιμο στάδιο της σεζόν. Είναι η πρώτη συζήτηση που πρέπει ν’αρχίσει να γίνεται αμέσως, διαφορετικά οι κερκίδες, ανήσυχες αυτή τη στιγμή, θ’αρχίσουν να εκφράζουν τη γνώμη τους.


Ο Cristiano, είναι καχύποπτος

Αυτός που πρέπει ν’αρχίσει να τροφοδοτεί την ομάδα με γκολ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος επιθετικός τα τελευταία χρόνια, είναι αυτός που παίρνει την ομάδα απ’το χέρι σ’αυτόν τον τομέα, αλλά σ’αυτά τα πρώτα στάδια της σεζόν δεν έχει προσφέρει τ’αναμενόμενα. Είναι επίσης αλήθεια ότι προς το παρόν δεν επικοινωνεί με τον Rafa Benitez, όπως θα’πρεπε. Η Marca αναφέρθηκε πριν λίγες μέρες για το πώς αισθάνεται ο επιθετικός με τον προπονητή. Η αλήθεια είναι ότι ο επιθετικός δεν αισθάνεται άνετα υπό τις εντολές του Μαδριλένου και μόνο ο χρόνος θα δείξει αν το θέμα λύθηκε ή αν χειροτέρεψε.

Χθες ο προπονητής έκανε κάποια εγκωμιαστικά σχόλια για τον Gareth Bale, τον προστατευόμενο του πρόεδρου, υπερασπιζόμενος έναν παίκτη που έχει αλλάξει θέση αυτή τη σεζόν και προς το παρόν δεν έχει γίνει ο καθοριστικός παράγοντας που θα’πρεπε. "Είναι γρήγορος, έχει καλό σουτ, αποσταθεροποιεί τους αντίπαλους αμυντικούς, έχει καλή κεφαλιά και μπορεί να κάνει τόσα πολλά πράγματα καλά που…μοιάζει με ένα πρόβλημα", δήλωσε για τον Βρετανό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι, απ’τη στιγμή που η επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει συναρμολογηθεί σωστά, αυτό έχει δημιουργήσει μια μεγάλη συζήτηση, η οποία αρέσει πολύ λίγο στον Rafa Benitez.


Ο εκτιμημένος Dani Ceballos

Τα rotations είναι μέρος του DNA των ομάδων του Rafa Benitez. Στη Βαλένθια, πριν από χρόνια, αποδείχθηκε ένα νικηφόρο στοίχημα, με δύο τίτλους πρωταθλήματος κι ένα κύπελλο UEFA. Ο προπονητής είναι σίγουρος ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να παραμείνει ανταγωνιστική η ομάδα και για να’ναι φρέσκια όταν φτάσει στην τελική ευθεία της σεζόν. Οι παίκτες, ειδικά κάποιοι συγκεκριμένοι, περιμένουν να δουν αυτή τη φιλοσοφία ν’αντικατοπτρίζεται σ’όλες τις ποδοσφαιρικές πτυχές, αλλά με δικαιοσύνη, ανά πάσα στιγμή. Τώρα υπάρχουν παίκτες που κρυφοκοιτάζουν καθώς, όπως συμβαίνει πάντα σ’οποιοδήποτε ομάδα, κάποιοι θα’χουν μια διαφορετική αντιμετώπιση. Ο χρόνος θα δείξει...

Όσο για το ίδιο το σημερινό παιχνίδι, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο James θα επιστρέψει στην βασική 11άδα, με τον Jesé, που ήταν βασικός στη Χιχόν, να θυσιάζεται. Με τον Μπενζεμά στον πάγκο να περιμένει την ευκαιρία του, ο Pepe κι ο Carvajal μπορεί να βρεθούν στην 11άδα έναντι των Danilo και Varane. Η Μπέτις του Pepe Mel - «Μη με κάνετε να γελάω. Αυτό τ’ότι η Ρεάλ έχει πρόβλημα στο γκολ, είναι το ανέκδοτο του καλοκαιριού», είπε ο τεχνικός- έρχεται χωρίς τον πρώην της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Van der Vaart, ο οποίος αναρρώνει μετά από ένα διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο. Σε αντίθεση, ο προπονητής υπολογίζει στον Γάλλο μέσο Didier Digard. Ο παίκτης των ακαδημιών, Dani Ceballos, για τον οποίο έχει κάνει προσφορά η Ρεάλ Μαδρίτης και εξακολουθεί να μην έχει ανανεώσει με τη Μπέτις, θα μείνει στον πάγκο.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.