News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αγωνία για τους παίκτες

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

http://www.allaboutaris.com/dbimg/58000/58321/1000x600/agonia_gia_tous_paiktes_1.jpgΗμέρα εξελίξεων ίσως να είναι η σημερινή όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας και τις πιθανές αποχωρήσεις που ενδεχομένως να σημειωθούν. Ο Ερασιτέχνης είχε ζητήσει από τους παίκτες να κάνουν υπομονή μέχρι την περασμένη Παρασκευή, δεν προέκυψε όμως κάποια θετική ή ουσιαστική εξέλιξη όσον αφορά το μέλλον της ομάδας.

Η υπομονή αρκετών πήρε... παράταση και το Σαββατοκύριακο, στη διάρκεια του οποίου δεν υπήρξε κάποια κίνηση, ίσως όμως αυτό να γίνει σήμερα. Εντός της ημέρας είναι πιθανό κάποιοι από τους παίκτες να βρεθούν στα γραφεία του Ερασιτέχνη και να ζητήσουν τα δελτία τους, ώστε να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, αδυνατώντας να περιμένουν... εσαεί τις εξελίξεις στην ομάδα. Σε αυτό, σημαντικό ρόλο παίζει και η απουσία διοίκησης από το ποδοσφαιρικό τμήμα, στο οποίο για την ώρα υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα, άκρως ακατάλληλη για οποιοδήποτε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ειδικά λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ηδη είναι γνωστές οι αποχωρήσεις των Καμαρά και Φάμπιο, ενώ αργά χτες το βράδυ ο Γκόλιας ανακοινώθηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η πόρτα άνοιξε και μένει να φανεί όχι τόσο ποιοι θα ακολουθήσουν, αλλά ποιοι θα μείνουν... 


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.