News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Μπενίτεθ είπε στον Illarra ότι τον υπολογίζει, αλλά η υπομονή έχει εξαντληθεί στη Μαδρίτη

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε στους πρώτους έντεκα του Μπενίτεθ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι τον υπολογίζει, αν και οι αμφιβολίες εξακολουθούν να τον φέρνουν όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου.


«Αυτό είπε για όλους», μπορεί να σκεφτεί και να πει στον εαυτό του ο Asier Illarramendi, για ότι του είπε ο Ράφα Μπενίτεθ. Μετά από δύο σεζόν, κατά τις οποίες ο Asier Illarramendi δεν ήταν σε θέση να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κάρλο Αντσελότι και στις οποίες πιθανόν ο ίδιος να μην ήθελε να δώσει συνέχεια, αποτελεί γεγονός, το ότι ο πρώην της Real Sociedad ξεκίνησε στο 1ο φιλικό της προετοιμασίας, εναντίον της Ρόμα στη Μελβούρνη και συνεργάστηκε με τον Modric στο 4-2-3-1 που τόσο λατρεύει ο Μπενίτεθ. Η μερική συμμετοχή και, επίσης, η πρώτη, μετά από μόλις μία εβδομάδα προπόνησης, δεν ήταν αρκετό δείγμα για να εξαχθούν συμπεράσματα, αν και ήταν αρκετή για να κάνει την πίστωση του προπονητή, ο οποίος κράτησε την υπόσχεση που του έδωσε, στον Illarra να εξαντληθεί.

Στην τρίτη του χρονιά στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο παίκτης, το Σάββατο, επέδειξε μια προφανή έλλειψη εμπιστοσύνης με την μπάλα στα πόδια, μην επιτρέποντας στον Μπενίτεθ να επιβεβαιώσει ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν, προκαλώντας νέα κριτική, ειδικά σ’αυτούς τους οπαδούς, που έχουν από καιρό χάσει την υπομονή μαζί του. Η σκληρότητά του σε κανά δυο φάσεις τον πρόδωσε επίσης. «Η προετοιμασία είναι για τους παίκτες και εκείνοι που είναι λιγότερο εδραιωμένοι πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν την ποιότητα να μείνουν εδώ», είπε ο προπονητής της Ρεάλ μετά την ισοπαλία με 0-0 εναντίον της Ρόμα, η οποία ολοκληρώθηκε με την ήττα στα πέναλτι. Αν προσθέσετε τις αμφιβολίες του για την έλλειψη αμυντικής σιγουριάς, όταν πρέπει να κόψει την μπάλα, το αναπόφευκτο αποτέλεσμα είναι ένας Illarra που δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που θάμπωσε στη Real Sociedad κι έλαμψε στην εθνική ομάδα που ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κάτω των 21.
Εκτός κι αν ο Asier, ξαφνικά, καταφέρει να αντιστρέψει την κατάσταση, η οποία έγινε πιο περίπλοκη, μετά την ενσωμάτωση του Casemiro και παρόλο που ο Lucas Silva θα φύγει ως δανεικός, λόγω συμπλήρωσης των θέσεων των μη κοινοτικών, οι δύο επιλογές που η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να ψάξει, είναι να τον παραχωρήσει ή να περιμένει άλλη μία σεζόν για να ανακτήσει το επίπεδο του παιχνιδιού, στο οποίο βρίσκονταν και με το οποίο ενέπνευσε τον Florentino Perez να τον αποκτήσει άμεσα, σπάζοντας την ρήτρα του, αν και στην περίπτωση της πώλησης ο Florentino Perez ξέρει ότι πιθανές προσφορές, υπολείπονται κατά πολύ των 38 εκατομμυρίων που κατέληξε να πληρώσει γι'αυτόν, πριν από τρία καλοκαίρια, ακριβώς όταν αποκτήθηκε κι ο Isco, ποδοσφαιριστής ο οποίος, αντιθέτως, έχει προσαρμοστεί.


Η Ρεάλ δεν κινείται και η Λίβερπουλ περιμένει

Και ποιοι είναι οι πιθανοί προορισμοί για τον Illarra;, είναι το ερώτημα που προκύπτει στη συνέχεια. Η Real Sociedad εξακολουθεί να μην κάνει κίνηση, ίσως επειδή ο πρόεδρος της Jokin Aperribay, δεν έχει σταματήσει να πιστεύει ότι ο Asier μπορεί να επιστρέψει για πολύ λιγότερα από ό,τι είχε αποχωρήσει, σε μια επιχείρηση που, επίσης, πέρα από οικονομικής άποψης, θα ήταν μια αθλητική επιτυχία, καθώς θα ενίσχυε το ρόστερ του David Moyes. Στην Real Sociedad ανέπνευσαν με ανακούφιση τον περασμένο Ιανουάριο,  όταν ο Illarra απέρριψε την Μπιλμπάο. Η άρνησή του να πάει στην Μπιλμπάο τον περασμένο χειμώνα, λογικά θα πρέπει να κλείσει γι’αυτόν, τις πόρτες του συλλόγου του Μπιλμπάο, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις και θα μπορούσε να προσφερθεί τώρα στην Μπιλμπάο, σε μια προσπάθεια ανόδου της τιμής του, σε μια υποθετική πώληση του.

Ωστόσο, όπως έχει αναφέρει η El Confidencial, η Λίβερπουλ είναι ένας σύλλογος που φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για την απόκτηση του Illarra κι ως εκ τούτου περιμένει την απόφαση που θα λάβει τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο κι ο ίδιος ο παίκτης. Εάν και οι δυο καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο είναι να βρεθεί μια έξοδος, θα γίνει προσπάθεια ο Illarramendi να πωληθεί στην καλύτερη δυνατή τιμή. Η επάνοδος του αθλητή, είναι κάτι που πρότεινε ο Ράφα Μπενίτεθ, αλλά, φαίνεται πως, ο Asier ξεμένει από πίστωση, καθώς η απόδοσή του, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξακολουθεί να είναι αρνητική.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.