News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino κι ο Mendes πατινάρουν με τον De Gea

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα παίξει τέσσερα φιλικά κι ο De Gea ταξίδεψε μαζί της, κάτι που ήλπιζε να αποφύγει ο Ισπανός τερματοφύλακας.


Το χάος στο τέρμα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει τελειώσει. Η θυελλώδης και ατυχής αναχώρηση του Ίκερ Κασίγιας απ’τον σύλλογο, βοήθησε να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο, αλλά όχι αρκετά. Ο De Gea, ο εκλεκτός του Florentino Perez, που αναμένονταν αυτόν τον καιρό να βρίσκονταν στην Αυστραλία υπό τις εντολές του Ράφα Μπενίτεθ, έχει απογοητευτεί. Δεν ήθελε να γίνει αυτό. Ο πρώην της Ατλέτικο Μαδρίτης τη Δευτέρα ακολούθησε την πτήση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η ομάδα με προπονητή τον Van Gaal θα παίξει αρκετά φιλικά παιχνίδια, στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών. Αυτό το ταξίδι δεν ήταν στον οδικό χάρτη του τερματοφύλακα .. .

Απέκλεισε την ανανέωση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2016- παρόλο το τεράστιο ποσό που του προσφέρθηκε και βρίσκεται μπροστά σ’ένα ανεπιθύμητο σενάριο. Ο Florentino Perez και ιδιαίτερα ο Jorge Mendes, ο μάνατζερ του τερματοφύλακα, υποσχέθηκε ότι η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης αργά ή γρήγορα θα γίνει. Αλλά καθυστερεί περισσότερο από ό, τι ανάμενε ο πρωταγωνιστής. Με το πέρασμα των ημερών, η αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας δεν διευθετούνταν κι ο Van Gaal δεν χαλάρωσε. Ο πεισματάρης Ολλανδός έχει ένα τερματοφύλακα εγγυημένου επιπέδου για μία ακόμα σεζόν και απλά περιμένει το άλλο μέρος να κινηθεί με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Αυτός που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, τουλάχιστον σήμερα, είναι ο Jorge Mendes. Το 2012 ενέταξε τον De Gea στη λίστα των παικτών που εκπροσωπεί, συμφωνώντας με τον τερματοφύλακα να τον πάει πίσω στην Ισπανία, μόλις θα είχε την ευκαιρία. Περίπου πριν από δύο χρόνια, ο De Gea είχε μια προσφορά ανανέωσης απ’την Γιουνάιτεντ-η οποία βελτιώνονταν με την πάροδο του χρόνου-ωστόσο, ο παίκτης και ο μάνατζερ του ήταν σε στασιμότητα ... μέχρι σήμερα. Το κοντινό περιβάλλον του τερματοφύλακα έχει ήδη δείξει στο παρελθόν-ιδιωτικά-την απέχθειά του για τη διαχείριση του Mendes σε αυτό το θέμα. Ο ποδοσφαιριστής είχε από καιρό έναν σαφή στόχο, την επιστροφή του στη La liga, αλλά ο χρόνος περνά και η επιθυμία δεν πραγματοποιείται.


Ο Victor Valdes βγαίνει απ’το παιχνίδι

Πριν από λίγες ημέρες η Marca αποκάλυψε ότι ο παίκτης είχε αναγκαστεί να επεκτείνει –για όλον τον Ιούλιο- την ενοικίαση του σπιτιού του στο Μάντσεστερ, βλέποντας ότι η επιχείρηση δεν προχωρά όπως αναμένονταν. Η σκέψη ήταν να ενσωματωθεί στην Ρεάλ, υπό τις εντολές του Ράφα Μπενίτεθ, στην άλλη πλευρά του κόσμου -Australia-, αλλά το σχέδιο που του είχε υποσχεθεί ο Μέντες, δεν έχει τηρηθεί. Ο De Gea ήδη γνωρίζει ότι θα πρέπει να περιμένει λίγο περισσότερο. Η έξοδος του Iker σημαίνει ένα βήμα προς τα εμπρός, αλλά εξακολουθούν να υπολοίπονται κι άλλες κινήσεις, οι οποίες επηρεάζουν τα τέρματα πολλών άλλων συλλόγων, έτσι ώστε να είναι σε θέση να φορέσει τα λευκά αυτό το καλοκαίρι.

Για να περιπλέξουμε περισσότερο αυτή την ιστορία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκλόνισε όταν παρουσίασε την ομάδα για την περιοδεία της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Victor Valdes δεν εμφανίζονταν σ’αυτήν, για να αυξήσει τις φήμες σχετικά με το τι θα συμβεί στο τέρμα της ομάδας του προπονητή Van Gaal. Παίζει τα χαρτιά του ψύχραιμα. Είναι προφανές ότι ο πρώην τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα θα ψάξει για μια περιπέτεια αλλού, βλέποντας πώς υπάρχει η απειλή, ο χρόνος και ο ρόλος του στη βρετανική ομάδα να παραμείνει δευτερεύων. Για μέρες το όνομά του είναι συνδεδεμένο με την Αντάλιασπορ, νεοφώτιστη στην Σούπερ Λιγκ της Τουρκίας, της οποίας ο πρόεδρος, μετά την απόκτηση του Ετό, προσφέρει στον Ισπανό τερματοφύλακα ένα μεγάλο συμβόλαιο.


Keylor και Kiko Casilla

Ο Van Gaal είναι δύσκολος αντίπαλος σε καταστάσεις σαν αυτή. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αφιερώσει εγκωμιαστικά λόγια για τον De Gea λέγοντας ότι «Είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας και έχει δείξει μια καλή στάση μέχρι τώρα. Αναγνωρίζω ότι για οποιονδήποτε προπονητή είναι πολύπλοκη αυτή την εποχή του έτους», και προφανώς δεν θα παραχωρήσει ούτε ένα χιλιοστό. Προς το παρόν εξακολουθεί να κρατάει τον David, ενώ στα γραφεία του Σαντιάγκο Μπερναμπέου γνωρίζουν ότι η απόκτηση του είναι σχεδόν υποχρεωτική. Ο Florentino Perez ήταν ξεκάθαρος για βδομάδες, ότι 25.000.000 € στο χέρι και άλλα 5 με μπόνους, είναι μια, περισσότερο από, δίκαιη τιμή λαμβάνοντας υπόψη ότι ο De Gea μένει ελεύθερος μέσα σε ένα χρόνο, αλλά στο Old Trafford σκέφτονται αλλιώς ...

Με αυτό το υπόβαθρο, ο Ράφα Μπενίτεθ αρχίζει την προετοιμασία με έναν τραυματισμένο Keylor Navas, τον τρίτο τερματοφύλακα Pacheco και τον Rubén Yáñez. Ένα σενάριο που δεν ήθελε ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος γνωρίζει ότι στο τέρμα αναμένονται πολλές εξελίξεις. Και αυτό γιατί, εκτός απ’το «θέμα De Gea», ο σύλλογος προτίθεται να αποκτήσει τον Kiko Casilla της Εσπανιόλ, κάτι που θα φέρει τον Keylor σε μια περίπλοκη κατάσταση, με την Γιουνάιτεντ να παρακολουθεί την μοίρα του Κοσταρικανού. Ο Joan Collet, πρόεδρος της Εσπανιόλ, είπε "έχουμε απορρίψει μια προσφορά  4.000.000 της Μαδρίτης". Ο Casilla έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στο προηγούμενο σπίτι του, αφήνοντας το ρετιρέ στην πόρτα εξόδου, καθώς η θέση του βασικού τερματοφύλακα εξακολουθεί να προορίζεται για τον De Gea. Τουλάχιστον για τώρα ...
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.