News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια ανάσα απ’τον De Gea

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015


Η μεταγραφή του μπαίνει στο τελικό στάδιο

Ο David de Gea είναι πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Το Λευκό club θα πληρώσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 25 εκατομμύρια και άλλα 5 υπό προϋποθέσεις, πολύ εύκολες να επιτευχθούν, κάνοντας την μεταγραφή να φτάσει στο 30, ένα ποσό που θα τον φέρει σίγουρα στον σύλλογο της Concha Espina και θα τον κάνει τον πιο ακριβό τερματοφύλακα στην ιστορία της.

Ο διεθνής, ο οποίος τώρα ταξιδεύει στη Leon με την εθνική ομάδα για να παίξει αύριο εναντίον της Κόστα Ρίκα, είναι προετοιμασμένος για την ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων τις επόμενες ημέρες.

Στα 24 του, μετά από τέσσερις σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο De Gea πιστεύει ότι έκλεισε ο κύκλος του στο Old Trafford και ήρθε η ώρα για μια αλλαγή σκηνικού, ειδικά όταν αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, η οικογένεια και η σύντροφος του David, με καταγωγή απ’την Casarrubuelos (Τολέδο), κατοικούν στην Ισπανία, έτσι αυτή η αλλαγή είναι ένα όνειρο για τον ίδιο.

Αρνήθηκε να ανανεώσει

Σήμερα, το μόνο που τον χωρίζει από αυτήν, που θα είναι η νέα του ομάδα, είναι ένα τηλεφώνημα για να κλείσει η συμφωνία της οποίας οι όροι έχουν ήδη τεθεί. Ο τερματοφύλακας, ο οποίος είχε συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την Γιουνάιτεντ, έχει περάσει τους τελευταίους μήνες, απορρίπτοντας τις προτάσεις της ManU για ανανέωση, με οικονομικές προσφορές που ήταν πολύ δύσκολο να αρνηθεί. Πριν από το τέλος της σεζόν, ο Van Gaal παραδέχθηκε δημοσίως ότι ήταν αδύνατο να τον κρατήσει. Οι χειρότερες προβλέψεις για τους οπαδούς των Red Devils είναι κοντά στην επιβεβαίωση.


Η Ρεάλ είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μια απ’τις μεταγραφές του καλοκαιριού, η παρουσίαση της οποίας, μπορεί να λάβει χώρα μετά τον αγώνα της Ισπανίας με τη Λευκορωσία στις 14 Ιουνίου. Ο Μπενίτεθ θα έχει έναν απ’τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη, ο οποίος στην Γιουνάιτεντ κατέκτησε 1 πρωτάθλημα και 2 Community Shield. Ο De Gea στην Γιουνάιτεντ έχει 175 συμμετοχές, στις οποίες δέχθηκε 187 γκολ (1,06 ανά παιχνίδι), και αμέτρητες αποκρούσεις, τις οποίες οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ θα θυμούνται για καιρό.

Φυσικά, απομένει να δούμε τι θα συμβεί με τον Κασίγιας και τον Keylor Navas, καθώς μαζεύονται πολλοί τερματοφύλακες στην ομάδα και υπενθυμίζεται επίσης η δύσκολη συνύπαρξη που είχε ο Ίκερ με τον Diego Lopez κατά την πρώτη σεζόν του Αντσελότι.

Το παρελθόν με την Ατλέτικο

Ο De Gea φιλοδοξεί να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αν και προέρχεται απ’τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Έπαιξε δύο σεζόν στην πρώτη ομάδα πριν μεταγραφεί στην Γιουνάιτεντ, η οποία, με επικεφαλής τον Άλεξ Φέργκιουσον κατέβαλε πάνω από  20 εκατομμύρια € για τον τερματοφύλακα, ο οποίος τότε, το καλοκαίρι του 2011, ήταν 19 χρονών.

Ο μάνατζερ του, Jorge Mendes, θα φέρει πλέον, ακόμα έναν παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης, εκεί όπου ο De Gea θα βρει κι άλλους πελάτες του Πορτογάλου: τους Κριστιάνο, Πέπε, Coentrao και James. Ο τερματοφύλακας έθεσε την καριέρα του στα χέρια του μάνατζερ με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, με την ελπίδα ότι μια μέρα, κάτι που είναι κοντά στο να συμβεί, να καταλήξει  στη Μαδρίτη.


Ο De Gea ήδη μετρά τις μέρες μέχρι να γίνει επίσημη η άφιξή του στο σύλλογο. Αν και τώρα είναι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια της εθνικής ομάδας, πιθανόν μέσα στην αποστολή της εθνικής, έχει ήδη ζητήσει από τους μελλοντικούς συμπαίκτες του να του περιγράψουν τι θα βρει στο Valdebebas, πέρα απ'τον Μπενίτεθ...
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.