News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στην Αθήνα και ο Καλαϊτζίδης

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

http://web1.novasports.gr/images/ImageHandler2.ashx?m=Width&f=ZmlsZXMvMS8yMDE1LzA1LzI2LzEyMzQ0NTMuanBn&t=635682393268624977&w=728Στην Αθήνα, στο πλευρό του αδερφού του, βρίσκεται και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο προπονητής του Αρη, θα συνοδεύσει, αύριο, τον Αλεξ Κάλας στο ραντεβού με τον Σταύρο Κοντονή, στο πλαίσιο της συντεταγμένης προσπάθειας που επιχειρούν οι κίτρινοι για άνοδο στη Football League. Ο Καλαϊτζίδης, ως ο άνθρωπος που ‘’έτρεξε’’ τον Αρη τους τελευταίους μήνες (απ΄ όλα τα πόστα!), είναι μάλλον ο καταλληλότερος για να εξιστορήσει στον Υφυπουργό Αθλητισμού το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα, η οποία βάση ΚΑΠ διεκδικεί τον προβιβασμό της, μέσω της δεύτερης θέσης.

Το ταξίδι αυτό στην πρωτεύουσα σημαίνει πως βγάζει για λίγο την αθλητική φόρμα, την οποία θα φορέσει ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, καθοδηγώντας τις προπονήσεις του Αρη, το διάστημα της απουσίας του βασικού κόουτς στην Αθήνα...    
 
 
 
novasports.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.