News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Παρακολουθούν τα σενάρια

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

http://www.allaboutaris.com/dbimg/54000/54086/1000x600/parakolouthoun_ta_senaria_1.jpgΟι κίτρινοι παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στον Παναργειακό αλλά και τα σενάρια για την Κηφισιά και το κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στο πρωτάθλημα της Football League.


Με ενδιαφέρουν παρακολουθούν στον ΑΡΗ τις εξελίξεις γύρω από την πιθανή συγχώνευση της Ερμιονίδας και με τον Παναργρειακό και τη συμμετοχή μιας ενιαίας ομάδας στη Football League της επόμενης περιόδου όπως γράφουν τις τελευταίες μέρες εκτενώς τα ρεπορτάζ στο Αργος. Ο λόγος είναι προφανής. Αυτή τη στιγμή το αίτημα για τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ, στοιχειοθετείται αφενός από τον ΚΑΠ αλλά και το γεγονός ότι με τέσσερις ομάδες και ανοικτές μάλλον δυο θέσεις αυτή τη στιγμή (ΟΦΗ και Νίκη Βόλου) τότε πρέπει να γίνουν αγώνες κατάταξης για να προκύψουν οι δυο πρώτοι.

Αν αποχωρήσει ο Παναργειακός μένουν τρεις ενώ φημολογείται έντονα ότι μπορεί λόγω οικονομικών να κάνει πίσω και η Κηφισιά. Στην περίπτωση αυτή, μένουν ΑΡΗ και ΑΕ Καραϊσκάκης να διεκδικούν τις δυο θέσεις, κάτι που πολύ απλά σημαίνει ότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν χρειάζονται καν αγώνες μπαράζ.
 
 
allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.