News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η πιο δύσκολη μάχη

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

http://www.allaboutaris.com/dbimg/54000/54036/1000x600/i_pio_dyskoli_maxi_1.jpgΤο κλίμα βαρύ από την προηγούμενη εβδομάδα. Το επιβάρυνε και ο ίδιος ο Σταύρος Κοντονής ζητώντας το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Αυτό καθαυτό το φύλλο αγώνα είναι επίσης επιβαρυντικό για τον ΑΡΗ. Όχι βέβαια όπως το παρουσιάζουν στην Αθήνα, αφού έχουν γίνει και χειρότερα, αλλά σίγουρα τέτοιο που να δίνει το πάτημα στον αθλητικό δικαστή να επιβάλλει ποινή κεκλεισμένων των θυρών που εφόσον ο ΑΡΗΣ κριθεί και υπότροπος, διπλασιάζεται.

Το πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα φαίνεται και από το γεγονός ότι η ΚΑΕ επιστρατεύει σήμερα μια πολυμελή νομική ομάδα που θα αναλάβει την υπεράσπιση του ΑΡΗ. Στην Αθήνα θα βρεθούν σήμερα οι κ.κ Γρόλλιος, Χριστοφορίδης, Σφυρής και Νικολός με τους δυο τελευταίους πιθανότατα να εξετάζονται ως μάρτυρες. Οι κίτρινοι θα επιδιώξουν στην απολογία τους αφενός να μην θεωρηθούν υπότροποι αφού πλέον βρισκόμαστε στα πλει οφ και φυσικά να ελαφρύνουν το κατηγορητήριο. Στο μυαλό τους φυσικά υπάρχουν τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και ο κίνδυνος αν είναι εξοντωτική η ποινή να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών εκτός του δεδομένο με τον Ολυμπιακό της 2ας Ιουνίου. Η απόφαση θα ανακοινωθεί αυθημερόν.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.