News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κρος: «Ο Αντσελότι ξέρει καλά την Γιουβέντους και θα εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες μας».

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015


 «Στόχος μας είναι να κάνομε το ριπίτ στο Champions League», είπε ο Γερμανός.

Ο Toni Kroos στην τωρινή φόρμα της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του ημιτελικού του Champions League ενάντια στη Γιουβέντους. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το Mahou, ο Γερμανός μέσος δήλωσε: "Η Γιουβέντους ξέρει να αμύνεται καλά, αλλά είναι επίσης σε θέση να κάνει γρήγορες μεταβιβάσεις. Θα προσαρμοστούμε σ 'αυτό και ελπίζουμε ότι με τις δυνατότητες που έχουμε θα είμαστε σε θέση να προκριθούμε ".

«Πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε καλά έναντι αυτού του αντιπάλου. Έχουμε έναν Ιταλό προπονητή, ο οποίος γνωρίζει καλά την Γιουβέντους. Ως εκ τούτου, θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη χρήση των δυνατοτήτων μας ».

Η αυτοπεποίθηση.

«Προφανώς υπάρχει μια πίεση στο εσωτερικό του συλλόγου για να κερδίσουμε παιχνίδια και τίτλους, αλλά δεν βάζω καμία πίεση στον εαυτό μου, διότι είμαι βέβαιος ότι έχουμε αρκετή ποιότητα».

Φτάνοντας στο τελικό.


"Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Έχουμε προχωρήσει καλά μέχρι αυτό το σημείο και τώρα βρισκόμαστε στα ημιτελικά, ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, το οποίο είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να φτάσουμε στον τελικό, αλλά γνωρίζουμε καλά ότι καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει ποτέ να κάνει το ριπίτ. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας φέτος ".
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.