News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Verratti ο υποψήφιος της Ρεάλ!

Τρίτη 28 Απριλίου 2015


Προτεραιότητα πλέον έχει η ενίσχυση του κέντρου.

Ο Αντσελότι έχει ζητήσει ρητά  τον μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

40 εκατομμύρια ευρώ, το ποσό που προτίθεται να διαθέσει η Ρεάλ για την απόκτηση του.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το 2019.

Μετά τον Danilo, ο επόμενος παίκτης που προτίθεται να υπογράψει η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Μάρκο Βεράτι, ο χαφ  της PSG. Το όνομα του προκύπτει απ’τους διοικούντες της Ρεάλ. Οι φετινοί αγώνες έχουν δείξει τις ανάγκες της ομάδας, αλλά υπάρχουν ορισμένες προτεραιότητες και αυτές αφορούν τρεις θέσεις: τερματοφύλακας, αριστερό μπακ ... και μέσος. Και εδώ έρχεται ο Verratti.

Μετά την απόκτηση του Danilo, η οποία έγινε και ανακοινώθηκε πρόωρα λόγω των οικονομικών αναγκών της Πόρτο, πολλές περιπτώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά υπάρχουν τρεις που μονοπωλούν τις προσπάθειες του Florentino Perez: ο Verratti, ο De Gea κι ο Alaba. Ο Ιταλός μέσος μπορεί να είναι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί για την επόμενη σεζόν και οι μεταγραφές συνολικά μπορούν να είναι έως και πέντε.

Ο Verratti είναι η δηλωμένη  επιθυμία του Αντσελότι. Σε συζητήσεις μεταξύ του Προέδρου και του προπονητή, ο Κάρλο μίλησε για τη σκοπιμότητα της ενίσχυσης του κέντρου, με τον Ιταλό ως τον πρώτο και κύριο στόχο. Από το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον παίκτη και έγινε συζήτηση για την υπογραφή του, αλλά στην Ρεάλ τώρα είναι αποφασισμένοι να κλείσουν μια συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ως πρώτο βήμα.

Με τον Khedira να αποχωρεί, τον Illarra προς πώληση και με τον Lucas Silva να γίνεται σκέψη για να δοθεί δανεικός , το ρόστερ των λευκών αποκτά σαφές έλλειμμα σε αυτή τη θέση. Ο Kroos είναι ο μόνος μέσος που μένει για την θέση, στον οποίο θα πρέπει να προστεθεί ο Casemiro, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει απ’την Πόρτο.




Ο Verratti και άλλος.

Το ερώτημα είναι αν τελικά θα έρθει μόνο ο Βεράτι ή και κάποιος άλλος μέσος, και η απάντηση θα δοθεί ανάλογα με το μέλλον του Lucas Silva. Ο Verratti είναι ο πρώτος στη λίστα για το κέντρο, μιας και η περίπτωση του Πολ Πογκμπά δεν είναι δυνατή λόγω του Mino Raiola, του μάνατζερ του Γάλλου. Για την ώρα η μεταγραφή του αποκλείεται.


Ο Ιταλός αποτελεί έναν δυναμικό μέσο, ιδιαίτερα κινητικό και δεν στερείται δύναμης, παρά το ύψος του 1,65. Ο μέσος έφτασε στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2012 από την Πεσκάρα, μετά την απόρριψη του απ’τα μεγάλα κλαμπ της Ιταλίας λόγω του ύψους του. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019.


Ο Verratti αναζητά νέα κίνητρα, τα οποία δεν φαίνεται να βρίσκει στην Παρί Σεν Ζερμέν και θέλει να έρθει στην Ρεάλ. Αλλά ο Florentino δεν θέλει προστριβές με τον Αλ Khelaifi, τον ιδιοκτήτη του γαλλικού συλλόγου, και κινείται διπλωματικά για να καταλήξει σε συμφωνία για την απόκτηση του Ιταλού. Για την μεταγραφή, γίνεται λόγος για ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.