News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Απαντούν οι Κροάτες, είδε παίκτη ο Βόκολος

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την παραμονή του Πέτριτς και του Σίλντενφελντ. Παίκτη που ενδιαφέρει τους «πράσινους» είδε ο Βόκολος. 

Εν αναμονή των απαντήσεων του Μλάντεν Πέτριτς και του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Γιάννης Αναστασίου ενδέχεται σήμερα ή το αργότερο αύριο να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Όσον αφορά τον Κροάτη επιθετικό, ο μάνατζέρ του είχε κάποιες υποχρεώσεις τις προηγούμενες ημέρες και ενημέρωσε τη διοίκηση του «τριφυλλιού» πως σήμερα θα απαντήσει στη βελτιωμένη πρόταση που έχει δεχθεί. Τα χρήματα είναι αυτά που θέλει και ο 34χρονος παίκτης, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων που έχουν προταθεί από τον σύλλογο για συμβόλαιο ενός έτους. 

Στον Σίλντενφελντ, τώρα, έγινε και σε εκείνον μία καλύτερη προσφορά και πλέον η διαφορά στο οικονομικό είναι μικρή. Ο διεθνής στόπερ συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όμως το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού είναι πως προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο. Πρόθεση της διοίκησης είναι το θέμα του «Σίφο» να έχει τελειώσει οριστικά το αργότερο μέχρι το Πάσχα, αφού από την παραμονή του ή όχι στην ομάδα εξαρτώνται οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου. 

Εν τω μεταξύ, ο Λεωνίδας Βόκολος επέστρεψε από το εξωτερικό, όπου παρακολούθησε από κοντά κάποιον ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τους «πράσινους». Μάλιστα, χθες ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί, με τις πληροφορίες που προκύπτουν είναι ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, με την πλευρά του οποίου ήρθε σε επαφή (με τον ίδιο ή τον μάνατζέρ του).
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.