News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι άθικτοι του Αντσελότι και το αβέβαιο (αλλά όχι δραματικό) μέλλον του Ράμος.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015


Δεν θα’ναι εύκολος ο καταρτισμός μιας 11άδας με κριτήρια την παλαιότητα στον σύλλογο. Ω ναι. Ίσως να’ναι ευκολότερος…

Πριν περίπου ένα μήνα ο Κάρλο δήλωσε ότι όταν το BBC είναι καλά θα παίζει πάντα. Το ίδιο είπε και για τον Ίσκο προχθές. Αν ερωτηθεί για τον Κρος, σίγουρα θα πει το ίδιο, το δείχνει αυτό ο χρόνος συμμετοχής του και το γεγονός ότι τον έχει χαρακτηρίσει professor.  Την ίδια απάντηση θα δώσει και για τον Μόντριτς, ο οποίος σύντομα επιστρέφει απ’τον τραυματισμό του και την 3μηνη απουσία του. Το ίδιο ισχύει και για τον Ίκερ. Μένουν 4 θέσεις στην άμυνα, τις οποίες, με μικρό ποσοστό ρίσκου, μπορούμε να πούμε ότι έχουν καπαρωμένες οι Καρβαχάλ,Μαρτσέλο,Πέπε,Ράμος.

Νωρίτερα μέσα στην σεζόν, υπήρχαν διαρροές ότι διοικητικά στελέχη τάσσονταν υπέρ του δίδυμου Πέπε-Βραάν, αλλά ο Αντσελότι ήταν αντίθετος σ’αυτό. Οι επιθέσεις στον Ράμος συνεχίστηκαν απ’αυτούς τους παράγοντες. Ήταν ξεκάθαρο ότι στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν μια κόντρα μεταξύ των οπαδών και του Ράμος, όμως οι οπαδοί ποτέ δεν πίστεψαν αυτές τις διαρροές. Ο Ράμος είναι ένας απ’τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο και του αξίζει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιος. Αν δεν πληρώνεται σωστά θα φύγει απ’την Ρεάλ. Χωρίς δράματα.

Έτσι κάποιος μπορεί να συμπεράνει ότι οι 11 ανέπαφοι του Κάρλο είναι οι Κασίγιας,Πέπε,Ράμος,Καρβαχάλ,Μόντριτς,Ίσκο,Κροος,Μπέιλ,Κριστιάνο,Μπενζεμά. Κι ο Χάμες? Δεν είναι κάτι που απασχολεί τον Κάρλο για την ώρα. Όταν πλησιάσει η ώρα για αυτήν την απόφαση ο Κάρλο μπορεί απλά να κάνει ότι και με την μεταγραφή του Σίλβα. Λίγες βδομάδες πριν την απόκτηση του παίκτη, δήλωνε πως δεν θα αποκτηθεί κανείς τον Ιανουάριο.

Όταν σε μια ομάδα οι παίκτες γνωρίζουν εκ των προτέρων ποια είναι η καλή 11άδα, δημιουργείται έλλειψη ανταγωνισμού. Ούτε στην Ρεάλ του Αντσελότι θα’πρεπε να΄ναι γνωστή η καλή 11άδα, όμως φαίνεται ότι είναι. Πέρα απ’τα παράπονα του Χεσέ, ο Ιγιάρα έχει συμβιβαστεί με τον ρόλο του αναπληρωματικού ενώ ο Κεντίρα απ’τον Ιούλιο θα βρίσκεται στην Γερμανία. Οι Κοεντράο,Αρμπελόα,Νάτσο δεν αποτελούν πρόβλημα γιατί έχουν βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.


Το να είσαι προπονητής στην Ρεάλ δεν είναι εύκολο κι ο Κάρλο τα’χει πάει εξαιρετικά. Αν και υπάρχει μια αίσθηση ότι αποδέχεται όλες τις προεδρικές υποδείξεις, ο Κάρλο δεν δέχεται όλες τις επιθυμίες του Πέρεθ. Είναι ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει πως έχουν τα πράγματα και συχνά οι επιθυμίες του συμπίπτουν μ’αυτές του προέδρου. Όμως είπε και όχι αρκετές φορές και προειδοποίησε ότι αυτή η 11άδα στερείται ισορροπίας,  γιατί αποτελείται από 3 μέσους και 3 επιθετικούς. Δεν διαμαρτυρήθηκε δημόσια, αλλά προειδοποίησε ιδιωτικά. Αν αυτή η ανισορροπία συνεχιστεί και του χρόνου, ο Αντσελότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Πηγή: Elconfidecial
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.