News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επιστροφή για Σουνά

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Επιστροφή για Σουνά
Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, λέει το γνωστό... γνωμικό, αλλά στο ποδόσφαιρο...αλλάζει όταν πρόκειται για την επιστροφή ενός βασικού και πολύ καλού ποδοσφαιριστή. Ο Δημήτρης Σουνάς εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην διάθεση του Πάουλο Κάμπος για το αυριανό παιχνίδι στο Σουφλί.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει εκ νέου το 4-2-3-1 για την αυριανή αναμέτρηση. Ο Καρατζιοβαλής θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Φερνάντες, Γιαννίτση. Δεξιά στα μπακ ο Γκίνο και αριστερά ο Λιόλιος. Στα χαφ ο...σίγουρος είναι ο Προβατίδης ενώ την άλλη θέση διεκδικούν Λεμονής και Παπαδόπουλος. Στα εξτρέμ θα βρίσκονται Πόι και Ατματσίδης εφόσον βέβαια ο δεύτερος δεν έχει πρόβλημα. Αν δεν τα καταφέρει τότε ο Παπαδόπουλος θα καλύψει την θέση. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Καπνίδης που θέλει να κλείσει με γκολ την χρονιά.

Σήμερα το μεσημέρι θα βγάλει αποστολή ο Κάμπος και λίγο αργότερα θα αναχωρήσει για το Διδυμότειχο όπου και θα καταλύσει ενόψει του αυριανού δύσκολου αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.