News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δώρο Χριστουγέννων

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Δώρο ΧριστουγέννωνΟ ΑΡΗΣ θέλει να κλείσει το 2014 με νίκη επί του Έβρου Σουφλίου και διατήρησή του στη κορυφή της βαθμολογίας. Τα προβλήματα για τον Πάουλο Κάμπος σε αυτή την τελευταία αποστολή είναι πολλά, αφού οι «κίτρινοι» δεν συμπλήρωσαν ούτε 18άδα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ατματσίδης και Λιόνης λόγω των ενοχλήσεων που τους ταλαιπώρησαν συμπληρώνοντας το ήδη γεμάτο ιατρικό δελτίο που περιλαμβάνει τους Σταυρόπουλο, Χιντασέλι, Γκόλια και Μαζουλουξή.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής θα παρατάξει τον Καρατζιοβαλή κάτω από τα δοκάρια, τους Φερνάντες και Γιαννίτση στο κέντρο της άμυνας, στον Λιόλιο αριστερά τους και τον Γκίνο δεξιά τους, τους Λεμονή και Προβατίδη αμυντικά χαφ, Σουνά και Παπαδόπουλο στις πτέρυγες και το δίδυμο Καπνίδη και Πόι την επίθεση με τον Αργεντινό να παίζει λίγο πιο πίσω. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαϊμάκης, Βασιλόπουλος, Ντούνγκα, Συμεωνίδης, Χουζούρης.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.