News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Καν’ το όπως ο Ζιντάν… (video)

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

aΚαν’ το όπως ο Ζιντάν… (video) Ένας από τους -χιλιάδες- λόγους που ξεχώριζε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ήταν η «ρουλέτα». Από τότε, πολλοί προσπάθησαν να τη μιμηθούν. Άλλοι… άστοχα. Ο Χακίμ Μαστούρ πάντως φαίνεται πως… μελέτησε πολύ!

Αραιά και που, από τον χώρο του ποδοσφαίρου περνούν σπουδαίοι αθλητές που αφήνουν το «στίγμα» τους με μια κίνηση που μένει στην ιστορία. Κάποιοι από αυτούς ήταν ο Ροναλντίνιο, ο Ρονάλντο ή -φυσικά- ο Ζινεντίν Ζιντάν!

Αναμφίβολα, ο «Ζιζού» ανήκει πλέον στο… πάνθεον των καλύτερων όλων των εποχών, ωστόσο μια συγκεκριμένη ντρίπλα του, έχει γίνει προσπάθεια να αντιγραφεί όσο πολύ λίγες. Ο λόγος για την γνωστή και μη εξαιρετέα «ρουλέτα».




Βεβαίως, μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί που κατάφεραν να την ολοκληρώσουν τόσο επιτυχημένα. Ένας από αυτούς είναι και ο Χακίμ Μαστούρ…

Συγκεκριμένα, το 16χρονο «αστέρι» της Μίλαν ουσιαστικά απέδειξε με το γκολ που σημείωσε αγωνιζόμενος για την ομάδα νέων των «ροσονέρι» κόντρα στην Σασουόλο για το Kύπελλο, πως έχει όλα τα… φόντα για να παίξει μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι.





sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.