News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στα άκρα με ΕΟΚ και Αναστόπουλο ο Άρης

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20141020/low/2014102000843_160795101.jpgΤην άρση τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί αν οι διαιτητές επικοινώνησαν και με ποιους μέσα από τα αποδυτήρια του Αλεξανδρείου στη διάρκεια της διακοπής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Αρη και στον ΠΑΟΚ είναι πιθανό να ζητήσει η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Πρόταση την οποία θα καταθέσει στον εισαγγελέα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Λευτέρης Αρβανίτης, εάν τελικά κληθεί με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα. Στις τοποθετήσεις του αυτές ο κ. Αρβανίτης κατηγόρησε τον Παναγιώτη Αναστόπουλο πως ήταν «σε εντεταλμένη αποστολή», ενώ για την Ελληνική Ομοσπονδία δήλωσε πως «προσπαθεί να μας πλήξει επειδή δεν στηρίξαμε την επιλογή της ΕΟΚ στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ».

Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές, μιλώντας στο «Goal» δήλωσε: «Είναι πάγια τακτική μου να ενημερώνω τον εισαγγελέα για θέματα που αφορούν τη διαιτησία, που προσβάλλουν ανθρώπους της και δυναμιτίζουν το κλίμα. Το έκανα πολλές φορές και μετά από παιχνίδια ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό και το ίδιο θα πράξω και τώρα. Οι καταγγελίες είναι σοβαρές, δεν μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει. Θα συγκεντρώσω τα απαραίτητα από τον Τύπο στοιχεία, θα ενημερώσω τον εισαγγελέα κι αυτός θα κρίνει».

Στο μεταξύ, για σήμερα το μεσημέρι (στη 1) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη της ΚΑΕ Αρης, η οποία φέρεται αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα. «Δεν πρόκειται για ένα σφύριγμα που μπορεί να κρίνει μία νίκη ή μία ήττα, αλλά για μία απόφαση που κρίνει μία ολόκληρη σεζόν για μία ομάδα η οποία βρίσκεται στο στάδιο της οικονομικής εξυγίανσης και με τη λανθασμένη αυτή απόφαση βλέπει αυτήν την προσπάθεια να δυναμιτίζεται» λένε στον Αρη.

Οι «κίτρινοι» συγκεντρώνουν υλικό το οποίο θα παρουσιάσουν στη διάρκεια της απολογίας στον αθλητικό δικαστή εν όψει της κλήσης τους μέσα στην εβδομάδα. Παράλληλα, σήμερα θα καταβάλουν το ποσό που απαιτείται για την ένσταση που κατέθεσαν σχετικά με τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το οξύμωρο με το θέμα είναι πως το ντέρμπι δεν διακόπηκε εξαιτίας της ρίψης αντικειμένων -καθώς η τριάδα των ρέφερι εμφανίσθηκε και μετά τη δεύτερη διακοπή στο βοηθητικό γήπεδο του Αλεξανδρείου για να συνεχίσει το παιχνίδι- αλλά εξαιτίας της μη έγκαιρης εκκένωσης του γηπέδου.

«Πρέπει να μπείτε και στην ψυχολογία του διαιτητή. Σκεφτείτε ότι νωρίτερα δέχθηκε στο κεφάλι μια κορδέλα χαρτιού, στη συνέχεια είδε ξανά να πέφτουν αντικείμενα. Τους λέει να αδειάσουν το γήπεδο κι όταν βγαίνει βλέπει πως αυτό δεν έχει συμβεί σε ποσοστό 100%. Βέβαια έχει συμβεί στο παρελθόν η διαδικασία εκκένωσης να έχει καθυστερήσει πολύ περισσότερο. Αυτό που έγινε ήταν πολύ κακό και για τον Αρη και για το πρωτάθλημα και για το ίδιο το μπάσκετ» είπε στο «Goal» ο διεθνής διαιτητής Λάζαρος Βορεάδης.


sentragoal.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.