News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ήρεμος και αποφασισμένος

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ήρεμος και αποφασισμένος Τα όσα πραγματοποιήθηκαν την περασμένη βδομάδα έχουν ξεχαστεί από παίκτες και τεχνικό τιμ καθώς η… ζωή συνεχίζεται και οι αγώνες είναι συνεχόμενοι. Σήμερα στις 17:00 ο ΑΡΗΣ υποδέχεται στο «Nick Galis Hall» τον Απόλλων Πατρών και ψάχνει την δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει το παρών για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος έχει να κάνει με την συμπαράσταση στη αγαπημένη του ομάδα ώστε να φτάσει στην επιτυχία. Από εκεί και πέρα θέλει να στείλει και τα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση πως ότι και να γίνει θα είναι δίπλα στην ομάδα, ενώ ένας από τους λόγους είναι και πως θα αργήσουν να την ξανά δουν από κοντά τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη λόγω της τιμωρίας των τριών αγωνιστικών.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του πλην του τραυματία Τόρεϊ Τόμας. Προσπάθησε καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας να ηρεμήσει τους παίκτες του και να τους επαναφέρει στους κανονικούς ρυθμούς. Το αν τα κατάφερε θα φανεί στο παρκέ. Πάντως όλοι στη ομάδα είναι αποφασισμένοι για τη νίκη απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο αλλά και  για μια πολύ καλή εμφάνιση.


allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.