News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ανησυχία με Μανωλά

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ανησυχία με Μανωλά Με πρόβλημα στο δεξί γόνατο αποχώρησε ο Κώστας Μανωλάς από το παιχνίδι της Ρόμα με την Τσεζένα και η συμμετοχή του στο επόμενο με τη Νάπολι θεωρείται αμφίβολη.

Η επιστροφή της Ρόμα στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A (με συγκάτοικο τη Γιουβέντους), μετά τη νίκη της Τσεζένα με σκορ 2-0, δεν έγινε και τόσο… αναίμακτα. Κι αυτό, γιατί δύο παίκτες αποχώρησαν με ενοχλήσεις και, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η συμμετοχή τους στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νάπολι, κρίνεται αμφίβολη.

Ο ένας εξ αυτών είναι Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ναι μεν αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90άλεπτο, ωστόσο, αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Ο δεύτερος είναι ο παρτενέρ του διεθνή άσου στο κέντρο άμυνας των «τζιαλορόσι», Νταβίντε Αστόρι, που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και επίσης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα.

Ο 23χρονος άσος επέστρεψε χθες από απουσία δύο αγώνων στο πρωτάθλημα λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.