News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τζιμπρίλ Σισέ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Τζιμπρίλ Σισέ
Aπό τη μέρα που έφυγε από τον Παναθηναϊκό ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν μπόρεσε να ξαναβρεί τη φόρμα του. Αν προσθέσουμε και τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν, τότε καταλαβαίνουμε πως η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα.


Μέσα στην εβδομάδα, πάντως, ο 33άχρονος άσος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και μάλιστα σκόραρε δυο γκολ με τη φανέλα της Μπαστιά.

ADVERTISEMENT
Εκεί που όλοι πίστεψαν πως ήρθε η ώρα για ένα restart στην καριέρα του, ο ίδιος ο Σισέ όχι μόνο τους διέψευσε, αλλά αποκάλυψε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον "ποδοσφαιριστή Σισέ".

"Αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν. Έτσι πιστεύω", είπε αρχικά ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και συνέχισε: "Μπορώ να σφίξω τα δόντια μου για μία σεζόν. Για δυο ή τρεις όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο πλέον".

Για τη συμμετοχή του στην Γαλλία το 2010, είπε: "Πραγματικά ντρέπομαι που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Ήμασταν όλοι ανόητοι".

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του ο Σισέ μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τους σοβαρούς τραυματισμούς που πέρασε και την πορεία του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Για τον Σισέ μίλησαν και οι γιατροί της Μπαστιά, με έναν από αυτούς μάλιστα να κάνει λόγο για φρικτούς πόνους που πολλές φορές δεν τον αφήνουν καν να περπατήσει.


sport24.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.