News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τελειώστε τους ΑΡΔ από τον Άρη

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaz3ZA0D4zPRVJv1AK13jrzfn9QGsoYlDvJp-RKdwy81IJ9vUm6n_54T_GtBYgyAZvdt9DzXOkrNCaE-oEd7nraD6RGZc3oJ1VE9or-KGi3KsBGAwpxNC0CtosfVt1q66CsHeWuNqxgz0/s320/1.jpgΤις τελευταιές μέρες ο προπονητής του Άρη δέχεται έναν ανεξήγητο πόλεμο από ορισμένους δημοσιογράφους και από συγκεκριμένο υποτιθέμενο κίτρινο σαϊτ . Πόλεμο και λάσπη τονίζοντας διαρκώς πως σε παίκτες που δεν κλείνουν ευθύνεται ο ίδιος, όπως ο Σιαλμάς.

Ίσως φταίει το γεγονός ότι δεν θέλει να σπαταλάει τα λεφτά του Γαλανού σε παχυλά συμβόλαια σε "παχουλούς" παίκτες! Προσπαθεί εδω και καιρό να φέρνει παίκτες με τα κατάλληλα λεφτά, συμβόλαια που αρμόζουν στην κατηγορία που αγωνίζεται η ομάδα, στο ιστορικό και στις πραγματικές δυνατότητες των παικτών.

Προφανώς κάποιοι έχουν ξεχάσει ότι ο Άρης διαθέτει στο ρόστερ του τρείς παίκτες αξίας Α Εθνικής (Σανιά,Ν΄Λουντούλου και Κονγκού)  κατά τα λεγόμενα του προπονητή, και η επιπλέον ενίσχυση το μόνο που θα κάνει είναι να ζημιώσει τις τσέπες του προέδρου - εφόρου και του σωματείου.

Προφανώς έχουν ξεχάσει επίσης το πόσο στάθηκε ο προπονητής του Άρη στο ύψος του όταν ο πρώην πρόεδρος και πρώην αφεντικό τους στα Α.Ν προσπάθησε να πάρει τον Άρη. Άλλωστε ήταν οι μόνοι που μιλάγανε για εμφύλιο ενώ πρόκειτο για πόλεμο ΟΛΩΝ των Αρειανών εναντίον στο πρωην αφεντικο τους.

Ένα τεράστιο καρκίνωμα για τον Άρη χρόνια τώρα είναι οι αρδ! Άλλοι επειδή δεν τα παίρνουν και τα βάζουν με την όμαδα ρίχνοντας λάσπη, και άλλοι επειδή τα παίρνουν και προπαγανδιζουν την έκαστοτε διοίκηση.

Κατηγορήθηκε ο Καλαϊτζίδης γιατί δεν πήρε στην ομάδα παίκτες που κατά τα λεγόμενα των δημοσιογραφίσκων θα βοηθούσαν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη κατηγορία που πέφτει το ξύλο της αρκούδας, και όχι οι παίκτες που αποκτήθηκαν με γεμάτες χρονιές (εκτός του Ποι, αλλα μη βιάζεστε τραυματισμος ήταν και πέρασε).

Τα ονόματα των παικτών που δεν αποκτήθηκαν είναι γνωστά, ίντερνετ έχουμε πλέον όλοι μας μπείτε δείτε τα στατιστικά τους και δείτε τα στατιστικά αυτων που αποκτήθηκαν, απλα τα πράγματα. Τέλος στον καρκίνο που σκορπάει διχόνοια στον Άρη. Τέλος στους αρδ!


Υ.Γ Σούλη τελείωνε ρε απίθανε, εσύ δεν έλεγες ότι δεν θέλεις λεφτά από τον Άρη και πήρες μόνο το λάβαρο? Μας έχεις πρήξει με την προσφυγή σου
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.