News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Φουστέρ: «Στο ντέρμπι όπως... με τη Γιουβέντους»

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Φουστέρ: «Στο ντέρμπι όπως... με τη Γιουβέντους»
Ο Ισπανός μέσος μίλησε στην κάμερα της Nova επισημαίνοντας ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα στον “αιώνιο" αντίπαλο, σημειώνοντας πως αν το κάνουν αυτό, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φουστέρ:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος μέσος στο Novasports

Για τη νίκη επί της Γιουβέντους εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: 
«Κάναμε μία ιστορική νίκη για την ομάδα μας. Είναι αλήθεια πως ακολουθεί ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι η νίκη επί της Γιουβέντους πρέπει να μας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο για να πάρουμε δυνάμεις και να δείξουμε πως αυτή τη χρονιά μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα και να δώσουμε μία μεγάλη χαρά στον κόσμο μας».


Για τη σύγκριση που γίνεται με πέρσι, όταν ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη συνέχεια έχασε από τον Παναθηναϊκό: 
«Ναι, είναι αλήθεια πως υπάρχουν κάποιες ομοιότητες. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμβεί το ίδιο. Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Φέτος μπορούμε να κερδίσουμε τον μεγαλύτερο αντίπαλό μας».


Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στη νίκη: 
«Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, κάτι που δεν έχουμε δείξει στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη δείχνουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις μπαλιές μας. Πρέπει να βρεθούμε και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Αν το πετύχουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο στην Ελλάδα».


Για την εικόνα του φετινού Παναθηναϊκού: 
«Είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας. Είναι μία ομάδα που θέλουμε όλοι να παίξουμε. Είναι ο αιώνιος, ο ιστορικός μας αντίπαλος. Πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, όπως κάναμε και με τη Γιουβέντους».


Για το μήνυμα στον κόσμο: 
«Δεν χρειάζεται να τους το ζητήσουμε, δεν θέλουν άλλο κίνητρο. Θα δείξουμε ποσό δεμένοι είναι με την ομάδα. Στηριζόμαστε σε εκείνους. Θα έρθουν και θα θέλουν να δουν την ομάδα μας να κερδίζει τον Παναθηναϊκό. Αν το πετύχουμε, θα τελειώσει πολύ ωραία αυτή η εβδομάδα».


gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.