News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έρχεται ο Μπερίσα, δεν «καίγονται» για αντι-Αλφάρο

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Έρχεται ο Μπερίσα, δεν «καίγονται» για αντι-Αλφάρο Ολοκληρώνεται η μετακίνηση του Βαλμίρ Μπερίσα στον Παναθηναϊκό. Πώς οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» η μεταγραφή του Αλφάρο. Αμφίβολο αν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης. Μέντες ο αντι-Κουτρουμπής.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε τον Αλεχάνδρο Αλφάρο, αλλά «κλείνει» τον Βαλμίρ Μπερίσα. Ο 18χρονος Σουηδός με αλβανικές ρίζες επιθετικός θα απαντήσει σήμερα στην πρόταση που του έχει γίνει και όλα δείχνουν πως θα πει το «ναι». Η συμφωνία με τη Ρόμα για δανεισμό του για ένα χρόνο είναι δεδομένη κι απομένει το ίδιο και για τον ποδοσφαιριστή, που δέχτηκε προτροπές από τον συμπατριώτη του, Εμίρ Μπαϊράμι, να υπογράψει. Στον σουηδικό Τύπο αναφέρθηκε πως αν όλα πάνε καλά, ο Μπερίσα θα είναι στην Ελλάδα την Παρασκευή.

Αμφίβολο αν θα αποκτηθεί άλλος

Η μεταγραφή του Αλεχάνδρο Αλφάρο «χάλασε». Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για σοβαρά ζητήματα που δεν επέτρεπαν την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα που έχει στο γόνατό του και το οποίο-παρότι έχει αρκετές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια-ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να του προκαλέσει σοβαρή ζημιά. Οι «πράσινοι» μετά από εισηγήσεις των γιατρών Τζουρούδη και Κουλουμέντα αποφάσισαν πως θα ήταν ρίσκο να υπογράψουν τον ποδοσφαιριστή. Κι επειδή επρόκειτο για ιατρικό θέμα, δεν αναφέρθηκαν επισήμως σε αυτό.

Ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε για το «ναυάγιο» αργά το βράδυ και ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού είχε εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τη Μαγιόρκα, είχε έρθει με όρεξη στην Αθήνα έχοντας συμφωνήσει για δύο χρόνια και μάλιστα το πρωί γνωρίστηκε με την υπόλοιπη ομάδα στο Κορωπί.

Στον Παναθηναϊκό είχαν μινι-σύσκεψη μετά τη χθεσινή αρνητική τροπή. Ο Γιάννης Αναστασίου διαβεβαίωσε πως δεν «καίγεται» να πάρει παίκτη άμεσα, αλλά θα εξεταστεί κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση μετά το ματς με τη Μίντιλαντ. Κάποιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προχωρήσει το θέμα του Σιμάο Σαμπρόσα (άλλοτε συμπαίκτη του Τάκη Φύσσα στην Μπενφίκα), καθώς ο 35χρονος Πορτογάλος είχε προταθεί αλλά σε πρώτη φάση είχε προτιμηθεί ο Αλφάρο. Όσο για πιθανή επαναπροσέγγιση με τον Μεντί Αμπέντ, δεν φαίνεται πιθανή. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεταγραφή μεσοεπιθετικού μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό και σε τιμή που είναι στις δυνατότητες της ΠΑΕ θα γίνει κάποια κίνηση.

Έδειξε Μέντες

Ο Γιώργος Κουτρουμπής μοιάζει δύσκολο να είναι έστω και στην αποστολή στο πρώτο ματς των play offs με τη Μίντιλαντ για το Europa League μετά τις ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς. Ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε χθες πως προτίθεται να βάλει στόπερ τον Μέντες δίπλα στον Σίλντενφελντ κι όχι τον Τριανταφυλλόπουλο, που θα παραμείνει δεξί μπακ. Αν συμβεί αυτό, ο Λαγός θα παίξει στο κέντρο μαζί με Ζέκα και Πράνιτς. Η πιθανότερη σύνθεση είναι: Κοτσόλης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καρέλης, Μπεργκ. Εκτός αποστολής θα είναι ο Κλωναρίδης.


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.