News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Όταν ο Ζλάταν... μαγεύει με ατάκες (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Δείτε ένα βίντεο με τις καλύτερες ατάκες που έχει πει κατά καιρούς ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος ξέρει να ξεχωρίζει τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ξέρει να μαγεύει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αποτελώντας έναν από τους πιο χαρισματικούς παίκτες στον κόσμο. Παρ' όλα αυτά, ξέρει να... παίζει μπάλα και με τα μίντια, χρησιμοποιώντας ατάκες που έχουν γράψει ιστορία.

Άλλος θα τον πει αλαζόνα, άλλος θα τον θεωρήσει ονειροπαρμένο, το θέμα όμως είναι ότι πολλές φορές έχει προκαλέσει συζητήσεις με μια του δήλωση, με μια απάντηση που ξεφεύγει από τα τετριμμένα και από τον σωρό.


Τι θα λέγατε να δείτε τις ατάκες αυτές μαζεμένες; Ένα βίντεο με τις καλύτερες ατάκες που έχει πει κατά καιρούς ο διεθνής Σουηδός φορ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος ξέρει να μένει στον... αφρό τόσο μέσα όσο και έξω από τα γήπεδα.


Άλλωστε, δεν είναι όλοι γεννημένοι σταρ και ο ίδιος είναι τέτοιος. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι...


Για την φωτογραφία με τον Πικέ, όπου κάποιοι αμφισβήτησαν την σεξουαλικότητά του, ρωτήθηκε από γυναίκα δημοσιογράφο για το αν έχει νεύρα με το θέμα και ακολούθησε η εξής συζήτηση:


"Έλα σπίτι μου και θα δεις, αν είμαι γκέι".


"Εντάξει τότε, θα έρθω στο σπίτι σου"


"Φέρε και την αδελφή σου...".


Με τον Γιούργκεν Κλοπ συναντήθηκε στα παρασκήνια της αίθουσας που διεξαγόταν η διαδικασία για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη. Αμφότεροι είχαν πολύ καλή διάθεση με τον Σουηδό επιθετικό να λέει στον προπονητή της Ντόρτμουντ:


"Πότε θα με πάρεις στη Ντόρτμουντ;" για να του απαντήσει ο Κλοπ: "Θα σε πάρω, αλλά θα πρέπει να πουλήσω όλη την ομάδα", για να του ανταπαντήσει ο επιθετικός της Παρί, "όχι μην την πουλήσεις, θα έρθω τσάμπα!". Αφού, λοιπόν, τα είπαν για λίγα λεπτά, αντάλλαξαν ευχές, εκθείασε ο ένας τον άλλον και πήγαν στην αίθουσα αγκαλιασμένοι.


Σε συνέντευξή του για τους αγώνες μπαράζ με την Πορτογαλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, σε μια αποστροφή του λόγου του είπε ότι ο Θεός ξέρει για το αν μπορεί να προκριθεί η Σουηδία και ο δημοσιογράφος του είπε ότι θα ήταν... δύσκολο να τον ρωτήσει, για να λάβει την απάντηση: "Του μιλάς αυτή την στιγμή".


Σε άλλη του συνέντευξη, ακολούθησε ο εξής διάλογος με δημοσιογράφο:


"Τι νομίζεις ότι πρέπει να σε ρωτήσω;"


"Δεν ξέρω, είναι η δουλειά σου να το ξέρεις αυτό. Είμαι εδώ για να απαντάω, όχι να ρωτάω".


"Είχες μια πραγματική ευκαιρία να ελέγξεις τη δουλειά μου".


"Έχεις ξανακάνει ποτέ σου συνέντευξη;".


"Όχι με σένα...".


"Μην έχεις άγχος, να είσαι ήρεμος...".


Αυτά και άλλα πολλά από τον "Ίμπρα", ο οποίος ξέρει καλά να χρησιμοποιεί τα Μέσα Ενημέρωσης, να περνάει την άποψή του να αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού τα λεγόμενά του.
Δείτε το βίντεο:


sport24.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.