News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στην αναμονή μένει ο Κατσουράνης

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20140807/low/2014080700516_160353650.jpgΕίναι γεγονός πως η προοπτική ενίσχυσης με παίκτη στη θέση του αμυντικού μέσου έχει εξασθενήσει στην ΑΕΚ. Με τη σταθερότητα του Κορδέρο, τις ελπίδες που δημιουργούν οι Ανάκογλου και Φαγέ και την εμπειρία του Ρόβα, η Ενωση έχει επιλογές.

Βέβαια, η ποιότητα του Κατσουράνη είναι αδιαμφισβήτητη και τα ερωτηματικά προκύπτουν από την προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία και το κατά πόσον θα μπορέσει να είναι αυτός που περιμένουν και όταν η ΑΕΚ θα πάει στη μεγάλη κατηγορία. Το θέμα δεν έχει κλείσει και για την ακρίβεια φαίνεται πως εάν γίνει κίνηση για αμυντικό χαφ, θα αφορά τον Κατσουράνη.

Περιμένουν τους Τούρκους για τον Λέκιτς
Ο... κίνδυνος εξ Ισπανίας δεν φαίνεται πως μπορεί να ανησυχεί την ΑΕΚ για την υπόθεση του Ντέγιαν Λέκιτς. Αν και για τον Σέρβο επιθετικό υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από τη Χιχόν (την ομάδα που είχε αγωνιστεί την περυσινή σεζόν) ως δανεικός, αλλά και τις Σαραγόσα και Βαγιαδολίδ, τα δεδομένα δεν είναι απαγορευτικά για την Ενωση. Βλέπετε, στην Ισπανία λειτουργεί ένα είδος σάλαρι καπ, που δεν επιτρέπει στις ομάδες μεγάλες οικονομικές υπερβάσεις. Αλλά το θέμα είναι τι θα συμβεί με την Γκεντσερμπιρλιγκί. Οι Τούρκοι κάλυψαν πέρυσι το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου (ύψους 600.000 ευρώ) του Λέκιτς, αλλά φέτος δεν επιθυμούν δανεισμό δεδομένου πως βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και δεν υπάρχει προοπτική μεταπώλησης.

Θετικός για την ΑΕΚ εμφανίζεται ο Σέρβος
Ολα δείχνουν πως στην υπόθεση του Ντέγιαν Λέκιτς πολλά θα κριθούν από τη βούληση του παίκτη, από τη στιγμή που θα μείνει ελεύθερος από τους Τούρκους. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, ο Σέρβος δείχνει πολύ θετικός στην προοπτική της ΑΕΚ. Βλέπετε, μπορεί η Ενωση να αγωνίζεται στη Β' Εθνική, αλλά και ο Λέκιτς ξέρει πως αυτό είναι μία εντελώς προσωρινή κατάσταση. Και ειδικά από τη στιγμή που του δίνεται η προοπτική να αγωνιστεί με την ΑΕΚ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να κάνει συμβόλαιο για 2 ή 3 χρόνια, φαίνεται πολύ πιθανό να γίνει η συμφωνία. Για να παίξει στην ΑΕΚ ο Λέκιτς θα ρίξει πολύ το κασέ του, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν μεγάλα ανοίγματα σε αυτή τη φάση. Ενδεχόμενη συμφωνία με τον Λέκιτς θα φέρει και αποχώρηση από το ρόστερ, με τον Τσεβά να δίνεται δανεικός.

Μεταγραφή μόνο για κάτι σπουδαίο
Αποφασισμένοι να θέσουν οριστικό τέλος στη λογική των περασμένων ετών, όταν γίνονταν μεταγραφές απλώς και μόνο για να ικανοποιείται ο κόσμος και να λέγεται πως γίνονταν μεταγραφές, είναι στην ΑΕΚ. Η σύμφωνη γνώμη όλων των ισχυρών πόλων της «κιτρινόμαυρης» ομάδας (Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δέλλα) είναι πως εάν υπάρξει μεταγραφική προσθήκη τις επόμενες ημέρες, αυτή θα αφορά μόνο κάποιον ποδοσφαιριστή που θα είναι σπουδαία περίπτωση και θα κριθεί πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και, βέβαια, να ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ που επιχειρεί να έχει πλέον η ΑΕΚ στο παιχνίδι της.

Αυτό πρακτικά δεν αποκλείει την προοπτική η ΑΕΚ να μην προχωρήσει καν σε μεταγραφή. Βέβαια, αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνει μία μεταγραφική κίνηση για την επίθεση, με τον Ντέγιαν Λέκιτς να προβάλει ως το μεγάλο φαβορί. Κυρίως, επειδή η άποψη που έχουν σχηματίσει για την ποιότητα του 29χρονου Σέρβου πείθει πως μπορεί να δώσει άλλη οντότητα στην επίθεση και η ΑΕΚ να βρει στο πρόσωπό του το «θωρηκτό» που αναζητεί. Ασφαλώς, όμως, έχουν τα μάτια ανοιχτά για κάθε καλή περίπτωση που μπορεί να προκύψει στο φινάλε των μεταγραφών.


sentragoal.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.