Σαν «τελικός» είναι το αποψινό ματς του Ολυμπιακού με τη Μονπελιέ στο Καραϊσκάκη (21:45, Opadoi Live Streaming, NS1) και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επαναλάβουν αυτό που έκαναν στη Γαλλία!
Δύο εβδομάδες μετά το «διπλό» στην έδρα της γαλλικής ομάδας, οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν τη νίκη που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ελπίζουν για το ένα από τα δύο εισιτήρια πρόκρισης στη φάση των «16» του Champions League.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κοντρέρας, Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 με την πιθανή ενδεκάδα να αποτελείται από τους Κάρολ Τοροσίδη, Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, Μοντέστο, Μανιάτη Μασάντο, Αμπντούν, Φουστέρ και Μήτρογλου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπάζογλου, Γκρέκο, Φετφατζίδης, Φέισα, Πάντελιτς, Λυκογιάννης και Ντιακιτέ.

Από την άλλη ο Ρενέ Ζιράρ αντιμετωπίζει κι αυτός αρκετά προβλήματα καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Εστράδα, Ουτάκα καθώς και οι Αΐτ-Φανά και Σταμπουλί. Αντίθετα, επιστρέφει ο Μποκαλί, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Ο Γάλλος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1 με την πιθανή ενδεκάδα να αποτελείται από τους, Ζουρντρέν, Μποκαλί, Χίλτον, Μπεντιμό, Εμπιβά, Καμπεγιά, Σαϊχί, Μπελχαντά, Ερέρα, Μουνιέ, Καμαρά.
www.gazzetta.gr