News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ζαρντίμ: «Θα φτιάξουμε τα πράγματα…»

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

«Θα φτιάξουμε τα πράγματα…»Σίγουρος πως αν ο Ολυμπιακός παραμείνει ενωμένος θα βγάλει σύντομα το πρόσωπο που μπορεί και… πρέπει εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μιλώντας στους παίκτες του. Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέποντας αρκετά σκυμμένα κεφάλια πριν τη χθεσινή προπόνηση ανέλαβε την ευθύνη της ήττας και της εμφάνισης απέναντι στη Σάλκε.

«Να ξέρετε ότι εγώ είμαι υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στην ομάδα. Είμαι ο μόνος υπεύθυνος. Θέλω να είμαστε ενωμένοι και θα πάμε καλύτερα. Θα τα φτιάξουμε τα πράγματα», είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Ζαρντίμ με τόνο φωνής που απέπνεε σιγουριά.

«Σκασμένος» ο Μαρινάκης, αλλά…

Η ήττα του Ολυμπιακού και το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε δεν άρεσαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως και σε κάθε φίλο της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν… σκασμένος, αλλά διατηρεί την ψυχραιμία του και θεωρεί πως είναι πρώιμο να γίνουν κρίσεις. Αισιοδοξεί πως η ομάδα του μπορεί να παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια και δεν παρασύρεται από την απαξίωση που γίνεται από μερίδα οπαδών στον προπονητή ή το ρόστερ. Από τη διοίκηση είναι κατηγορηματικοί πως στην παρούσα φάση δεν τίθεται θέμα προπονητή. Πάντως εφόσον συνεχιστούν τέτοιες εμφανίσεις, η στήριξη που εξακολουθεί να απολαμβάνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι πιθανό να… αρθεί.

Σκέψεις για αλλαγές

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, πάντως, είναι προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας και αναζητεί φόρμουλα προκειμένου να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ανάμεσα στις σκέψεις που έχει είναι να καθιερώσει ως σέντερ φορ τον Μήτρογλου περνώντας τον Τζεμπούρ σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού, να βάλει τον Μασάντο στον άξονα, να δώσει χρόνο σε Φέισα και Φετφατζίδη, αλλά και να επαναφέρει τους Κάρολ και Σιόβα στο βασικό σχήμα.

«Στόχος το πρωτάθλημα, ό,τι μπορούμε στην Ευρώπη»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στους παίκτες της ομάδας δίνοντας σύνθημα για άμεση ανασύνταξη κι έθεσε ως πρώτο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως πέταξε λευκή πετσέτα στην Ευρώπη. «Μην ξεχνάτε πως πρώτος μας στόχος ήταν το πρωτάθλημα κι αυτό δεν αλλάζει. Στην Ευρώπη θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά, στενοχωρήσαμε τον κόσμο, αλλά όλα ανατρέποντα. Μπορούμε να κάνουμε καλή εμφάνιση με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, όπως πέρυσι. Όμως μέχρι τότε πρέπει να έχουμε τα μάτια μας στο πρωτάθλημα. Μην την πατήσουμε από τον Πανθρακικό. Για μένα αυτό είναι το δύσκολο παιχνίδι», τους είπε.

* Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο φέρεται να έφυγε από την Ελλάδα. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά δεν έχει ακόμη υπογράψει, κάτι που μπορεί να γίνει λίαν συντόμως.

sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.