Δέσμευση Παππά να ενισχύσει οικονομικά την ΑΕΚ εφόσον το κάνουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Αποκάλυψη Τροχανά: «Υπάρχουν 4 επενδυτές».  Το gazzetta.gr είναι στο Σύνταγμα και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.


Διαβάστε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις από το κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας:
14:33 Ο Γιάννης Βούρος μιλώντας για το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια τονίζει πως μπορεί να γίνει γήπεδο 32.000 θέσεων. "Τέλος στην απονομή ευθυνών! Κοιτάζουμε όλοι μπροστά. Το κομμάτι του γηπέδου θα είναι ο πολιορκητικός μας κριός. Θα έχουμε σύντομα την τροπολογία που θα μας επιτρέπει την ανέγερση γηπέδου 32.000 θέσεων", είπε.
14:22 Ο Νικολαϊδης τονίζει γιατί δεν πάει στο γήπεδο: "Όταν νιώσω καλά θα ξαναπάω στο γήπεδο. Όταν σε λένε κακοδιαχειριστή και κλέφτη δεν πας στο γήπεδο εύκολα." Εκεί ο εκπρόσωπος της Ορίτζιναλ παρεμβαίνει: "Από εμάς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με κανέναν. Η γραμμή μας είναι όλοι μαζί!"

14:18 O Tάκης Κανελλόπουλος, αναφέρει: "Το νιώθουμε όλοι ότι έχουμε ευθύνες γι' αυτό και είμαστε εδώ. Και θέλουμε να δώσουμε τις εγγυήσεις για να ζεσταθεί ξανά ο κόσμος".
14.00 Ο Νικολαϊδης παίρνει το λόγο και απευθυνόμενος στον Μιχάλη Τροχανά τονίζει: "Αυτό είναι άσχετο με τη συζήτηση και κάνει κακό. Ποιοι είναι αυτοί; Μιλήστε με στοιχεία"!
13.58 Ο Μιχάλης Τροχανάς υποστηρίζει πως "Υπάρχουν τέσσερις επενδυτές που εργάζονται για να μπουν στην ΑΕΚ"!

13:56 Ο Τάκης Κανελλόπουλος σχετικά με χρέη αναφέρει: "Αρνούμαι οποιαδήποτε ανάμειξη για όσα συνέβησαν από τον Ιανουάριο του 2009, όταν και παραιτήθηκα και εντεύθεν. Συμφωνώ όμως να βρεθεί τι αναλογεί στον καθένα."

13: 55 Ο Γιάννης Βούρος ρωτάει: "Υπάρχει δυνατότητα να μπουν άμεσα από όλους εδώ μέσα χρήματα προκειμένου να καλυφθούν άμεσα τα 6,5 εκατομ. ευρώ ώστε να βγει η σεζόν; Δεν έχουμε χρόνο πλέον."
13.54 Στη συνέχεια μίλησε ο Ντέμης Νικολαϊδης ο οποίος τόνισε: «Απόψε, το αργότερο μέχρι αύριο πρέπει να μάθουμε από τον ορκωτό λογιστή της ΑΕΚ τι μας αναλογεί και να τα πληρώσουμε».
13: 52 Ο Πέτρος Παππάς πετάει το πρώτο καλό νέο λέγοντας ότι είναι έτοιμος να ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ, αρκεί να το κάνουν και οι υπόλοιποι νυν ή πρώην μέτοχοι. «Δεσμεύομαι να καλύψω μέρος του ταμειακού προβλήματος αρκεί να το πράξουν και οι άλλοι μέτοχοι. Έχω τη δέσμευση του κ. Νοτιά ότι θα συμμετέχει σε ό,τι αποφασιστεί εδώ».
13: 50 Ο Χάρης Οικονομόπουλος μιλώντας για την περίπτωση του Μάκη Ψωμιάδη ανέφερε: «Μπορώ και προσωπικά να εγγυηθώ ότι τα 21 εκατομ. ευρώ τα οποία έχουν δεσμευτεί στους λογαριασμούς των παιδιών του Ψωμιάδη θα επιστραφούν στην ΑΕΚ. Αρα το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι ταμειακό. Τόσο σίγουρος είμαι ότι θα κερδίσει τη δίκη η ΑΕΚ», τόνισε.
13:40 Στις 14:00 αναμένεται ένα μικρό μπρέικ για να τσιμπίσουν κάτι οι παρευρισκόμενοι.
13:35 Φαίνεται πως η συνάντηση έχει ψωμί ακόμα αφού όπως τόνισε ο Πέτρος Παππάς δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι και τι 6-7 το απόγευμα κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να μην προλάβουν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
13:30 Ο Σταύρος Αδαμίδης την ώρα που αποχωρούσε για λίγα λεπτά από την αίθουσα τα άκουσε από τέσσερις οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι τον χαρακτήρισαν σαν τον Τσάκα της ΑΕΚ.
13:25 Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλάει ξανά και τονίζει: "Να είμαστε ειλικρινείς στην ΑΕΚ. Γύρισα 2 φορές, συγγνώμη είπα αλλά δεν έκανα τίποτα. Το πώς έφυγα και γιατί δεν έχει σημασία. Ενότητα θέλουμε κύριοι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Αν βγούμε από εδώ χωρίς ενότητα τελείωσε η ιστορία. Εγώ ΑΕΚ πάντα θα είμαι, το ξέρω μέσα μου. Σημασία έχει να βρούμε επιτέλους το πως θα είμαστε όλοι μαζί. Χωρίς την ενότητα δεν κάνουμε τίποτα".

13.15 Στο τραπέζι πέφτει πρόταση των Τροχανά - Κούλη για έναν μήνα ανακωχή, ώστε να περάστει ενωτικό κλίμα στον κόσμο, χωρίς εμπρηστικές δηλώσεις.
13:00 Μετά από διάλειμμα λίγων λεπτών ξεκίνησε ξανά η συζήτηση
12:55 Διάλειμμα αυτή την στιγμή στην συνάντηση
12.44 Ο Ντέμης Νικολαϊδης είναι ξεκάθαρος ως προς τη στάση του κόσμου και τι πρέπει να περιμένει κανείς από αυτόν: "Διαφωνώ ότι η λύση είναι ο κόσμος. Ο κόσμος είναι μόνο για τα διαρκείας. χρέη υπάρχουν και πρέπει να τα πληρώσουμε", είπε

12.41 Η απάντηση ήρθε από τον Μιχάλη Τροχανά ο οποίος πέταξε την βόμβα: "Η ΑΕΚ δεν έχει χρέη!!! Αυτή είναι η έκπληξη που σας έλεγα και θα σας το αποδείξω"

12.37 Το λόγο πήρε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος απευθυνόμενος προς τον Μιχάλη Τροχανά ανέφερε:  "Κύριε Τροχανά αυτό που κάνετε να λέτε σε δημοσιογραφο να πληρώσει εκείνος το χρέος, είναι λάθος. Τα χρέη πρέπει να φύγουν κι από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε".
12:38 Τώρα είναι η σειρά του Σταύρου Αδαμίδη να μιλήσει και να αναφερθεί στον ρόλο που θα πρέπει να παίξει ο κόσμος «Ο κόσμος πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο».

12.28 Όσον αφορά τον νομικό Χάρη Οικονομόπουλο, στην τοποθέτησή του, ανέφερε: "Είμαστε ΑΕΚ και έτσι θα είμαστε πάντα πρώτοι ανεξάρτητα αν θα πάρουμε τίτλο ή όχι. Δεν πρέπει να θέλουμε ανθρώπους όπως ο Κόκκαλης ή Ψωμιάδης να ηγούνται της ΑΕΚ. Ο άνθρωπος που θα ηγείται θα πρέπει να αποτελεί σημαία αρχών και αξιών". Ήταν η απάντηση του σε άλλη τοποθέτηση που έλεγε ότι η ΑΕΚ δεν στάθηκε τυχερή να έχει έναν Κόκακλη που να διοικεί, να χρηματοδοτεί και να αποφασίζει.
12:25 Για την αποτυχία των Supporters  μίλησε ο Μάκη Κασνακίδη. «Δεν υπήρχε ενότητα και μια ισχυρή προσωπικότητα να προΐσταται. Για αυτό και πρέπει να παραδεχτούμε ότι το πλάνο των Supporters απέτυχε».
12.10 Μετά τον Τάκη Κανελλόπουλο τον λόγο παίρνει ο Πέτρος Παππάς ο οποίος αναφέρει από την πλευρά του: "Πρέπει να εμπνεύσουμε ξανά τον κόσμο, όπως έγινε με τον Ντέμη το 2004"
12:05 Τρεις διμοιρίες έκαναν την εμφάνισή τους και συγκέντρωσαν τους 35 περίπου οπαδούς της ΑΕΚ και τους μετέφεραν απέναντι από το ξενοδοχείο όπου γίνεται η συνάντηση, χωρίς να έχουν κάνει το παραμικρό.
11:55 Σειρά έχει ο Τάκης Κανελλόπουλος να μιλήσει ο οποίος τονίζει: "Ευθύνη έχουμε όλοι. Για μένα η πολυμετοχικότητα δεν μπορεί να λειτουργήσει. Το 2004 ξεκινήσαμε ως φίλοι. Κάποιοι ήμασταν τέτοιοι 20-25 χρόνια, αλλά τελικά διαλυθήκαμε από τις καχυποψίες και της αλληλοκατηγορίες. Φτάσαμε το 2008 να μην ήμαστε πια τόσο φίλοι..".
 11:45-Ο μεγάλος Κώστας Νεστορίδης, φτάνει με καθυστέρηση στη συνάντηση, αλλά μπαίνει στην αίθουσα.
11.38 O Μιχάλης Τροχανάς προτείνει την σύσταση προσωρινού σώματος με πρόεδρο τον Γιάννη Βούρο, το οποίο θα προΐσταται μιας μεταβατικής περιόδου στην ΑΕΚ και το οποίο θα ονομάζεται "Επανάσταση".

11.26 Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος αποχωρεί από την συνάντηση και πριν αποχωρήσει δηλώενι στους συνομιλητές του: "Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι οικονομικό. Αν θέλετε μπορείτε να βρείτε λύση μέσα σε 5 λεπτά. Ζητώ συγγνώμη, αλλά πρέπει να αποχωρήσω για οικογενειακούς λόγους».
11:25 Στην κεφαλή του τραπεζιού κάθονται Τροχανάς και Βούρος. Δεξιά κάθονται Σεραφείδης, Παπαϊωάννου και Μπάγεβιτς, ενώ δίπλα τους οι Παππάς, Καπετανάκης, Νικολάου, Κανελλόπουλος και Κούλης. Aπό την άλλη πλευρά του τραπεζιού κάθονται  Παπαδημητρίου, Χατζηχρήστος, Νικολαΐδης, Αδαμίδης, Κασνακίδης και Αθηνής.
11: 20 Οι παρευρισκόμενοι έχουν πάρει τις θέσεις τους με τον Ντέμη Νικολαΐδη να κάθεται δίπλα στον Σταύρο Αδαμίδη, ενώ απέναντι τους βρίσκονται οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Πέτρος Παππάς.
11:05 Ο Πέτρος Παππάς είναι ήδη μέσα στην αίθουσα έχοντας μπει από άλλη είσοδο.
10:54-Είναι η σειρά του Ντέμη Νικολαΐδη να φτάσει για την συνάντηση.
10:52-Έφτασε και ο Τάκης Κανελλόπουλος.
10:50-Φτάνει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

10:40- Αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι στο ξενοδοχείο για τη συνάντηση όπως ο Μίμης Παπαϊωάννου και ο Στέλιος Σεραφείδης.
Η συνάντηση γίνεται στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στο Σύνταγμα και όχι στα Σπάτα, όπως, ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Τα προβλήματα είναι πολλά για την Ένωση και θα πρέπει να βρεθούν άμεσα λύσεις αφού η ομάδα βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον γκρεμό. Έτσι, όλοι οι Ενωσίτες περιμένουν με αγωνία την σημερινή συνάντηση και όλοι ελπίζουν ότι θα βρεθεί έστω κι ένα φως για την αυριανή ημέρα στον σύλλογο.
www.gazzetta.gr