News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πίντο: «Θέλω Παναθηναϊκό και περιμένω…»

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

«Θέλω Παναθηναϊκό και περιμένω…»
Τις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με την Πόρτο και την Ολιανένσε για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Αντρέ Πίντο μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 22χρονος στόπερ ανήκει στην Πόρτο, από την οποία έχει δοθεί δανεικός στην Ολιανένσε και οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτησή του.

«Υπάρχει η πιθανότητα να πάω στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ξέρω πώς θα τελειώσει το θέμα. Φυσικά και θα ήθελα να έρθω στον Παναθηναϊκό, είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ενώ γνωρίζω και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Όμως αυτή τη στιγμή παραμένω παίκτης της Ολιανένσε και δεν είναι σωστό να πω κάτι παραπάνω. Οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις κι εγώ περιμένω», δήλωσε ο πανύψηλος Πορτογάλος (1.93μ.) και πρόσθεσε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα. Το θέμα είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους».

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα χρησιμοποιεί τις εξαιρετικές του σχέσεις με την Πόρτο για να πείσει τους «δράκους» να… διακόψουν το δανεισμό του στην Ολιανένσε. Αυτό, ωστόσο, προσπαθεί να αποφύγει ο νέος προπονητής της τελευταίας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που επίσης έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας.

Φέτος ο Πίντο έχει δώδεκα συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την Ολιανένσε.
www.sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.