News Update :

powered by Agones.gr - livescore

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 0-1. O... Άγιος Βασιλείου με τα δώρα!

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011


Με γκολ του Βασιλείου στο 90' ο Λεβαδειακός πήρε το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο στο Ηράκλειο όπου κέρδισε 1-0 τον ΟΦΗ που έχασε πέναλτι με τον Κάλαϊτζιτς!


Εκπλήξεις από Αναστόπουλο
Εκπλήξεις επεφύλασσε ο Νίκος Αναστόπουλος στην αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ, καθώς άφησε εκτός ενδεκάδας τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο τεχνικός των κρητικών παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1 κι επέλεξε να ξεκινήσει βασικούς τους Ουκάρ και Καμπάνταη. Το ίδιο σύστημα επέλεξε και ο Γιώργος Παράσχος από την πλευρά του Λεβαδειακού.

Πιο δυνατά ο ΟΦΗ, πρώτη ευκαιρία για Λεβαδειακό
Οι κρητικοί μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και θέλησαν από νωρίς να απειλήσουν την εστία του Κυριακίδη. Όμως, η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους Βοιωτούς, με τον Ζουρούδη να εκτελεί απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή και τον Κάρολ να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ στο 5'. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση, με το σουτ του Χόρχε Λόπεζ να καταλήγει άουτ. Ο Ισπανός ήταν ο πιο κινητικός παίκτης για τους «Ομιλίτες», καθώς έχασε ευκαιρίες, ενώ προσπάθησε να μοιράσει και μπαλιές.

Καλύτερος ο ΟΦΗ, προσπάθησε ο Λεβαδειακός
Στη συνέχεια ο ΟΦΗ έδειξε να παίρνει τα ηνία του αγώνα και είχε ακόμα τρεις καλές φάσεις να πετύχει κάποιο γκολ. Στο 11' ο Κυριακίδης μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Βερόν, ενώ στο 17' ο Μπουλούτ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ, ύστερα από τη σέντρα του Λόπεζ. Ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ισπανός έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, αφού το σουτ που έπιασε πάνω στην κίνηση, μετά το γύρισμα του Καμπάνταη με το στήθος, πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κυριακίδη.

Παρά ταύτα, οι παίκτες του Αναστόπουλου δεν κατάφεραν να προηγηθούν και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με τη σειρά τους να βγουν μπροστά. Έτσι, είχαν κάποιες καλές φάσεις. Δυο από αυτές ήταν στο 22' και στο 25' με το πλασέ του Ζουρούδη να κοντράρει στον Μπουλούτ και το σουτ του Κόρμπου να περνάει άουτ, αντίστοιχα.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει και στο 30' ο Λόπεζ επιχείρησε να κρεμάσει τον Κυριακίδη, καθώς τον είδε εκτός εστίας, όμως η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ την κεφαλιά του ίδιου παίκτη τέσσερα λεπτά αργότερα. Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν το σουτ του Ζουρούδη από πλάγια στο 37', το οποίο έπεσε και μπλόκαρε ο Κάρολ. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν, με τα μαρκαρίσματα να είναι δυνατά, τον διαιτητή Τριτσώνη να διακόπτει συνεχώς το παιχνίδι και να δείχνει κίτρινες κάρτες.
www.gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.