News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Κλώτσα το πετσί"

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

3/10/2011 - Ένα γκόλ...!!!

Πέρασε ένας χρόνος από την τελευταία φορά που έκατσα να κάνω άρθρο και δεν έχει αλλάξει τίποτα απo πλευράς οπαδών.Καταστροφολογία,προπονητολογία και φυσικά πάνω απ' όλα, όχι ο Άρης, αλλά γκρίνια!Μέτα και από το χτεσινό παιχνίδι πλέον μιλάμε για έναν κατήφορο,για κακό ξεκίνημα, για ανίκανο προπονητή, και φυσικά το κλασσικό τουλάχιστον στην οικογένεια του Άρη, στοχοποίηση παικτών.


Αγωνιστικά κατά την προσωπική μου γνώμη υπήρξαν λάθη από πλευράς προπονητή.Δεν νοείται να μου βγάζεις το σέντερ φορ σου και αντι να τον αντικαταστήσεις το λιγότερο με ένα περιφερειακό επιθετικό να μου βάζεις ένα αμυντικό χαφ επειδή έχει ίδιο σωματότυπο.Μήπως να φέρναμε και κανένα "5αρι" από την ομάδα μπάσκετ του Άρη; Η ομάδα έκανε κατά διαστήματα κάποιες αξιόλογες προσπάθειες για γκόλ που όμως δεν είχαν αποτέλεσμα.Δεν είχε σταθερή απόδοση είχε σκαμπανευάσματα, μέσα σε αυτά όμως κρατάμε την καλή απόδοση των Ούμπιντες και Ακόστα, ειδικά ο 2ος μετά την άδικη αποβολη του Καστίγιο, πέρασε στην φυσική του θέση δηλαδή στα αριστερά και έδειξε πως ο Καστίγιο θα έχει ανταγωνισμό στην θέση αυτη.

Το όλο πρόβλημα εν ολίγης ήταν φυσικά το γκολ. Άν η ομάδα είχε σκοράρει και είχε πάρει το παιχνίδι δεν θα μίλαγε κανεις για την μέτρια απόδοση της, δεν θα κατηγορούσε κανείς τον Καστίγιο για την άδικη, συγνώμη κύριε διατητά αλλά από την στιγμή που ο παίκτης είναι έξω από την περιοχή μπορεί να κάνει ότι θέλει με βαση τους κανονισμούς, αλλά θα λέγανε ότι η ομάδα αδικήθηκε για άλλη μια φορά. Κύριε διαιτητά όταν ένας παίκτης βρίσκεται έξω από την περιόχη έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, ακόμα όταν ένας παίκτης χτυπάει εσκέμμενα αγκωνιά τον αντίπαλο του και στο επιβεβαιώνει και ο 4ος δεν του βγάζεις κίτρινη αλλά κόκκινη κάρτα.

Υ.Γ1 Φτάνει με την μίρλα σας κύριοι αυτοαποκαλούμενοι οπαδοί του Άρη. Αν δεν σας αρέσει η όλη κατάσταση πηγαίνετε αγοράστε διαρκείας ενισχύστε την ομάδα οικονομικά να φέρει καλύτερους παίκτες.

Υ.Γ2 Αν πάλι δεν σας αρέσει η διοίκηση γραφτείτε στην Λέσχη όπου πάλι ενισχύετε την ομάδα οικονομίκα,γιατί δεν ξέρω αν σας το είπανε αλλά ο μεγαλομέτοχος και βασικός χρηματοδότης είναι η Λέσχη, και στις επόμενες εκλογές ψηφίστε άλλη διοίκηση.

Υ.Γ3 Πραγματικά όμως αν είχαμε βάλει αυτό το ρημάδι το γκολ δεν θα είχαμε αυτήν την καταστροφολογία!

Υ.Γ4 Πόσο γελοίοι,πόσο ρεζίλι ακόμα μπορείτε να γίνετε κύριε Πιλάφιε και η παρέα σου; Τώρα θα υπάρχει και ομάδα Γ ;

Υ.Γ5 Κρίμα τόσοι αγώνες και τόσος κόπος κύριε Πιλάφιε να κρατήσεις την ομάδα του Μποροθρύλου κατηγορία και πάλι δεν τα κατάφερες.


ΒΟΟΤSTROKE - Ένα γκόλ


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.