News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Θέλει Μπουμσόνγκ η Μπέτις!

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

θέλει υπό προϋποθέσεις τον Μπουμσόνγκ η Μπέτις!
Θέλει υπό προϋποθέσεις τον Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ η Μπέτις, η οποία έχει βγει στην αγορά και αναζητά έναν έμπειρο σέντερ μπακ για να επανδρώσει την αμυντική της γραμμή, όπου ο προπονητής της Πεπ Μελ έκρινε πως η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση.


Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα στο ισπανικό Τύπο, οι Ανδαλουσιάνοι έκαναν κρούση στον Παναθηναϊκό για τον Γάλλο αμυντικό. Εκαναν την κρούση, απέσπασαν την απάντηση πως ο παίκτης πωλείται με 500.000 ευρώ και έστειλαν μήνυμα πως τον θέλουν όχι καταβάλλοντας το εν λόγω ποσό, αλλά δίνοντας κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα.

Ενδιαφέρον από την Μπέτις, λοιπόν, προέκυψε για τον Μπουμσόνγκ με την ισπανική ομάδα, όμως, να μην έχει διάθεση, πρόθεση ή δυνατότητα, πείτε όπως θέλετε, να καταβάλλει το ποσό που ζήτησαν οι «πράσινοι», αλλά να προτείνει ανταλλαγή με ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «La Vanguardia», οι Ανδαλουσιάνοι θα επιδιώξουν να ανταλλάξουν τον Γάλλο αμυντικό με έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στις θέσεις είτε του γκολκίπερ είτε του αριστερού με το δεξί χαφ είτε επιθετικό. Και αναφέρουμε αυτές τις τέσσερις θέσεις, διότι σ' αυτές επικαλείται το δημοσίευμα ότι ψάχνει ενίσχυση το «τριφύλλι».

Το ρεπορτάζ των Ισπανών για Μπουμσόνγκ!

Βάσει, λοιπόν, των όσων γράφουν οι Ισπανοί, η Μπέτις σε μία υποθετική, όπως υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ, διαπραγμάτευση δεν αποκλείεται να προτείνει στον Παναθηναϊκό να της δώσει τον Μπουμσόνγκ και να πάρει αντ' αυτού είτε τον γκολκίπερ, Ινιάκι Γκόιτια είτε τους μέσους Αρθου ή Χουάντε είτε τον σέντερ φορ, Περέιρα.

Υπάρχει και η προοπτική, βέβαια, οι Ανδαλουσιάνοι να προσφέρουν το ποσό που ζητά ο Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Και πως θα γίνει αυτό; Η απάντηση βρίσκεται στο όνομα του 29χρονου Καμερουνέζου μέσου, Αχίλ Εμανά, τον οποίο ο σύλλογος της Σεβίλλης επιδιώκει να παραχωρήσει βάζοντας ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της.

sentragoal.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.