News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Καλείται να δώσει εξηγήσεις ο Zoltan Szelesi

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

«Φωτιές» άναψαν στον Ολυμπιακό Βόλου οι δηλώσεις του Zlotan Szelesi, ο οποίος φέρεται να δήλωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ότι η ομάδα της Μαγνησίας είχε μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι της Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ώστε να μην τερματίσει η ΑΕΚ στην πρώτη θέση των πλέι-οφ. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Ούγγρο, ώστε να δώσει εξηγήσεις για όσα υποστήριξε.Αναλυτικά: «Σχετικά με τις φερόμενες ως δηλώσεις του ποδοσφαιριστή μας Ζόλταν Σέλεζι, όπως αυτές αποτυπώνονται από τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, εάν και εφόσον δεν έχουν διαστρεβλωθεί, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα καλέσει τον ποδοσφαιριστή, πάραυτα μόλις επιστρέψει, να δώσει πειστικές εξηγήσεις και εάν αυτά ευσταθούν, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις βαρύτατες συνέπειες των νόμων και των αθλητικών διατάξεων.
Ήδη η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κάνει προσπάθειες ώστε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του μέσω του μάνατζέρ του και μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό».
www.sportena.com

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.