News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επιτέλους… τέλος (Videos)

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Επιτέλους… τέλος



 Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΗΤΤΑ 3-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΟΥΣ «16». (BINTEO)-

Η φετινή… ταλαιπωρία του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε τέλος στο «Πάρκεν». Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν και από την Κοπεγχάγη με 3-1 και αποχαιρέτησαν άδοξα τον θεσμό, με μόλις δύο βαθμούς στην συγκομιδή τους που τους έφεραν στην τελευταία θέση του 4ου γκρουπ. Βίνγκααρντ, Γκρόνκιερ (πεν.) και Σισέ (αυτ.) τα γκολ για τους Δανούς, «λίγοι» και ακίνδυνοι οι «πράσινοι» για τις συνθήκες του αγώνα, απλά μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Σεντρίκ Καντέ.


Με υπομονή η Κοπεγχάγη

Ο Παναθηναϊκός δεν φάνηκε πολύ διατεθειμένος να χαλάσει το πάρτι της ομάδας του Σολμπάκεν στο παγωμένο «Πάρκεν». Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο 10λεπτό, οι «πράσινοι» άρχισαν να οπισθοχωρούν όλο και περισσότερο και κυρίως δεν έδειξαν ζήλο να δημιουργήσουν σοβαρές καταστάσεις μπροστά στην εστία του Βίλαντ, μη έχοντας την δυνατότητα να παίξουν πολύ με την μπάλα στο δεύτερο μισό του γηπέδου.

Οι Δανοί δεν ήταν πολύ πιεστικοί, δοκίμασαν αρκετά από τα δύο άκρα με Πόσπεχ, Μπολάνιος (δεξιά) και Βεντ, Βίνγκααρντ (αριστερά) χωρίς πολύ αποτέλεσμα, είχαν όμως υπομονή και μεθοδικότητα στο παιχνίδι τους και πήγαιναν πρώτοι στις μονομαχίες. Απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό οργανωμένο αλλά χωρίς θράσος, αυτά αποδείχτηκαν αρκετά παρότι ο Μπουμσόνγκ με τον Καντέ έκαναν καλή δουλειά πάνω στον Νο1 κίνδυνο, τον Νταμ Εντόι.

Η αρχή του τέλους

Η πρώτη πραγματικά καλή φάση για τους γηπεδούχους, ήρθε στο 26’ και έγινε γκολ, όταν ο Τζόρβας δεν βρήκε λύση στο έξυπνο σουτ του αμαρκάριστου Βίνγκααρντ έξω από την περιοχή. Η εστία των «πράσινων» υπέφερε ξανά στο 33’ όταν αρχικά ο Τζόρβας απέτρεψε το 2-0 σε «λόμπα» του Κλοντεμίρ και από το κόρνερ που προέκυψε ο Γκρόνκιερ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το επιθετικό παιχνίδι του «τριφυλλιού» σε μια ευκαιρία που προέκυψε περισσότερο από λάθος του Βίλαντ στο 45’. Μαρίνος και Λουίς Γκαρσία δεν το εκμεταλλεύθηκαν ως όφειλαν και η στιγμή πέρασε. Πέραν αυτού, ο Σισέ βίωνε την συνήθη μοναξιά, οι τρεις που τον υποστήριζαν (Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος, Γκαρσία) περιορίστηκαν στα… τυπικά και άλλες λύσεις δεν βρέθηκαν προκειμένου να δημιουργηθεί πρόβλημα στην άμυνα των γηπεδούχων που κράτησαν άνετα το «μηδέν» στο παθητικό τους.

Το 2-0 με Γκρόνκιερ

Ο Φερέιρα αντέδρασε σε όλα αυτά, αποσύροντας Ζιλμπέρτο και Χριστοδουλόπουλο και βάζοντας στο ματς τους Νίνη και Λέτο (επέστρεψε μετά από δύο και πλέον μήνες). Τίποτα από αυτά δεν διαφοροποίησε την κατάσταση και το ηθικό των «πράσινων» καταρρακώθηκε από το γρήγορο δεύτερο γκολ της Κοπεγχάγης. Προήλθε από άτσαλο μαρκάρισμα του Σπυρόπουλου στον Γκρόνκιερ που έμπαινε κατά μέτωπο και ο πρώην παίκτης της Τσέλσι δεν αστόχησε στο πέναλτι που δικαίως δόθηκε από τον Γερμανό Μάιερ στο 50’.

Μάλιστα, στην «τρικυμία» των επόμενων λεπτών οι Δανοί θα μπορούσαν εύκολα να βρουν και ένα τρίτο γκολ. Μια πρώτη απειλή ήρθε στο 57’ όταν το καλό σουτ του Πόσπεχ πέρασε πάνω από την εστία, ο μεγαλύτερος κίνδυνος όμως για το 3-0 ακολούθησε στο επόμενο λεπτό. Σε μια τεράστια ασυνεννοησία του Τζόρβα με τον Καντέ, ο Εντόι είδε την μπάλα μπροστά του σαν… λουκούμι, την «τσίμπησε» αλλά στο πλασέ προ κενής εστίας σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Αυτογκόλ Σισέ και γκολ της τιμής από Καντέ

Η νωθρή εικόνα του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε ως το τέλος του αγώνα και η αλήθεια είναι πως πρέπει να ψάξει κάποιος πολύ για να βρει κάποιον «πράσινο» που ξεχώρισε από το αποψινό ματς. Η πλήρης εξέλιξη του… δράματος ήρθε στο 74’, όταν σε ένα κόρνερ που κέρδισαν από αριστερά οι Δανοί, ο Σισέ πρόλαβε τον Άντονσον, μόνο και μόνο για να στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του εμβρόντητου Τζόρβα.

Ο Παναθηναϊκός πήγε απλά να βάλει το γκολ της τιμής στο 83’ με τον Βύντρα αλλά τον νίκησε ο Βίλαντ και τελικά το πέτυχε στο 92’ όταν σε φάουλ του Νίνη στο 92’, ο Καντέ μπόρεσε να μειώσει σε 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Ωστόσο, οι μεν Δανοί πανηγύρισαν για πρώτη φορά την πρόκριση τους στους «16», οι δε Έλληνες ολοκλήρωσαν την χειρότερη πορεία στην ιστορία τους στους ομίλους του θεσμού, με τελικό απολογισμό 2 βαθμούς, 13 γκολ κατά και μόλις 2 υπέρ…

Κοπεγχάγη: Βίλαντ, Πόσπεχ, Κλοντεμίρ, Κβιστ, Γκρόνκιερ (87’ Ζοχόρε), Εντόι (81’ Σαντίν), Αντονσον (77’ Ότεσεν), Βίνγκααρντ, Βεντ, Γιόργκενσεν, Μπολάνιος

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Ζιλμπέρτο Σίλβα (46’ Νίνης), Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος (46’ Λέτο), Λουίς Γκαρσία (74’ Πετρόπουλος), Μαρίνος, Σισέ


kopenghagen panathinaikos 1-0
Ανέβηκε από spapas. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.


kopenghagen panathinaikos 2-0
Ανέβηκε από spapas. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.


kopenghagen panathinaikos 3-0
Ανέβηκε από spapas. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.


kopenghagen panathinaikos 3-1
Ανέβηκε από spapas. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

WWW.SPORTDOG.GR
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.