News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επικείμενη η ανανέωση του Lunin με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Του Manu Sainz

Ο Ουκρανός τερματοφύλακας είναι «πολύ κοντά» στην επέκταση του συμβολαίου του με τη Μαδρίτη, όπως αναφέρουν στην AS πηγές κοντά στον τερματοφύλακα.


Ο Λούνιν αποφάσισε να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουκρανός τερματοφύλακας «είναι πολύ κοντά» στην ανανέωση με τη λευκή ομάδα και στην παραμονή στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, όπως επιβεβαιώνουν στην AS πηγές κοντά στον τερματοφύλακα. Η διάρκεια του νέου συμβολαίου είναι ακόμη υπό διαπραγμάτευση. Το τωρινό τον συνδέει με τη λευκή ομάδα μέχρι το 2025, αλλά με αυτή την ανανέωση θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι το 2028. Ο Λούνιν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη στιγμή του και η Ρεάλ Μαδρίτης το αναγνωρίζει με βελτίωση και επέκταση συμβολαίου.

Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη ο Κουρτουά στις 10 Αυγούστου οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης να ψάξει στην αγορά για νέο τερματοφύλακα. Ο εκλεκτός ήταν ο Kepa Arrizabalaga. Ο τερματοφύλακας έφτασε ως δανεικός από την Τσέλσι μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Αντσελότι του παραχώρησε από την αρχή την θέση του βασικού. Στις 26 Νοεμβρίου, ο προπονητής τον επιβεβαίωσε ακόμη και δημόσια ως πρώτο τερματοφύλακα της ομάδας, παρά το γεγονός ότι ο Λούνιν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία σε τρία από τα πέντε παιχνίδια που είχε παίξει μέχρι εκείνο το σημείο. Μέρες πριν από αυτές τις δηλώσεις του Αντσελότι, ο Κέπα είχε τραυματιστεί στον προσαγωγό μυ στον δεξιό μηρό κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα του Champions League που έπαιξε η Μαδρίτη εναντίον της Μπράγκα στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Λούνιν δεν έχασε την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του, σε σημείο που ο Ιταλός προπονητής ένιωσε την ανάγκη να διορθώσει αυτά τα λόγια της 26ης Νοεμβρίου και επαίνεσε τον Ουκρανό: «Τα παιχνίδια του ήταν καλά και αξίζει να’χουμε υπόψη ότι μπορεί να παίξει. Έχει δείξει χαρακτήρα και προσωπικότητα». Και τον έχει λάβει τόσο πολύ υπόψη που, από τότε που μπήκε το 2024, ο Λούνιν έγινε ο αδιαμφισβήτητος βασικός τερματοφύλακας και απόλυτος κάτοχος του madridista τέρματος.

Στα τέλη του 2023 κατέληξε σε μια συμφωνία με τον Jorge Mendes, η οποία ανέβηκε πρόσφατα στα κοινωνικά δίκτυα, ώστε ο 'Super Agent' να είναι υπεύθυνος για την πορεία της καριέρας του από εδώ και στο εξής. Αυτή η κίνηση, όπως έκανε ο Μάρκο Ασένσιο το περασμένο καλοκαίρι, θεωρήθηκε ως ένα σημάδι ότι ο Λούνιν ήταν περισσότερο έξω παρά μέσα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, οι δύο σοβαροί τραυματισμοί του Κουρτουά αυτή τη σεζόν του έδωσαν τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί για τη θέση σε σύγκρουση με τον Κέπα, απ’την οποία αναδείχθηκε ξεκάθαρα νικητής και η απόφασή του να φύγει έχει αλλάξει ριζικά. Μ’αυτόν τον τρόπο, μπροστά στο άγνωστο που συνεπάγεται η κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει ο Κουρτουά απ’τον νέο τραυματισμό του, η Μαδρίτη εξασφαλίζει την παρουσία του Λούνιν για τα επόμενα χρόνια.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.