News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bono το’χει ξεκάθαρο και πλησιάζει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλης


Ο Yassine Bono το’χει ξεκάθαρο. Ο Μαροκινός τερματοφύλακας της Σεβίλλης, που εμφανίστηκε χθες ως φαβορί, ήταν πολύ κοντά στο να αποδεχτεί μια πρόταση απ’το σαουδαραβικό ποδόσφαιρο... μέχρι που μπήκε στο προσκήνιο η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τιμπό Κουρτουά. Ο λευκός σύλλογος χτένισε την αγορά για να βρει έναν τερματοφύλακα εγγυήσεων για να πάρει το καθεστώς του βασικού από εδώ και στο εξής, επειδή ο Λούνιν δεν καταλήγει να δώσει την απαραίτητη εμπιστοσύνη· κι απ’τα ονόματα που ήρθαν στο προσκήνιο (Ντε Χέα, Κέπα, Κέιλορ Νάβας...), ο Μπόνο ήταν ο τερματοφύλακας που κέρδισε τους περισσότερους πόντους.

Στο τραπέζι του Valdebebas εμφανίστηκαν αρκετές επιλογές... αλλά η πίεση απ’τον 32χρονο τερματοφύλακα, που προτιμά να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη, έχει υπάρξει απαραίτητη για να ξεκινήσουν οι συνομιλίες ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη. Ένας καλός συντονισμός ανάμεσα στους δύο συλλόγους... αλλά ο οποίος δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο τερματοφύλακας πρόκειται να υπογραφεί με οποιοδήποτε τίμημα (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και ρήτρα 50 εκατομμυρίων). Ο Μπόνο πείθει με το έμπειρο προφίλ του, τον νικηφόρο χαρακτήρα του και το ύψος του, ό,τι πιο κοντινό στο προφίλ του Κουρτουά μαζί με τον τερματοφύλακα της Βαλένθια, Μαμαρντασβίλι.

"Έχουμε χρόνο μέχρι τις 31, πίσω απ’τον Λούνιν οι τερματοφύλακες έχουν δυνατότητες, αλλά είναι νέοι. Θα το σκεφτούμε. Ο Φραν είναι 17 ετών, αν υπογράψουμε θα το κάνουμε για να γεμίσουμε το ρόστερ, γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στον Λούνιν", έσπειρε την αμφιβολία ο Carlo Ancelotti στη συνέντευξη Τύπου πριν απ’το ντεμπούτο του πρωταθλήματος εναντίον της Athletic στο San Mamés. Μια πρώτη επαφή στη Ciudad Real Madrid που χρησίμευσε για να μεταφέρει ένα μήνυμα εμπιστοσύνης στον Λούνιν... αλλά χωρίς να κλείσει την πόρτα σε μια υπογραφή: "Τις επόμενες μέρες θα δούμε αν μπορέσουμε να προσθέσουμε άλλον έναν τερματοφύλακα στο ρόστερ".

Τα ψιλά γράμματα του Μπόνο

Ο Μαροκινός τερματοφύλακας της Σεβίλλης θα πάει στο Κύπελλο Αφρικής τον Ιανουάριο και θα μπορούσε να χάσει έως και 13 επίσημους αγώνες. Ψιλά γράμματα που πρέπει να ληφθούν πολύ υπόψη... αφού η αποχώρησή του μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα μπορούσε να έχει μεγάλο βάρος στις διαπραγματεύσεις. Ο Μπόνο δεν θα’παιζε στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, που συνήθως διεξάγεται τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Επιπλέον, μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, που θα διεξαχθεί ο τελικός της διοργάνωσης, στο καλεντάρι υπάρχουν έως και πέντε ακόμη αγωνιστικές της LaLiga, τέσσερις γύροι του Copa del Rey (μέχρι τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών) και το ισπανικό Super Cup (ημιτελικός και τελικός). Εάν το Μαρόκο φτάσει στον τελικό, ο Μπόνο θα απουσίαζε επίσης απ’τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League, που θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Φεβρουαρίου.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.