News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema μένει: τα κλειδιά για την παραμονή του Γάλλου στη Ρεάλ Μαδρίτης

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Του Pablo Polo

Ο Γάλλος επιθετικός θα εκπληρώσει τον χρόνο του συμβολαίου που του μένει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε στην παράδοση του MARCA Leyenda για να αλλάξει τον ρυθμό που είχαν ορίσει τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης από τότε που η Σαουδική Αραβία έβγαλε όλο το πυροβολικό για να πάρει τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα της.


Επί σκηνής, με το MARCA Leyenda στα χέρια του και μετά την ερώτηση της Clara, τα δάκρυα της Ana και την επιμονή του Miguel Quintana, άλλαξε πια ξεκάθαρα πορεία. «Η πραγματικότητα δεν είναι αυτή που λένε στο Διαδίκτυο», επισήμανε στον παρουσιαστή του γκαλά, ο οποίος τον είχε ρωτήσει για την αποχώρησή του μπροστά στο μπαράζ πληροφοριών που τον τοποθετούσαν ήδη μακριά απ’το Μπερναμπέου. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Μπενζεμά δεν είχε καν μιλήσει και η ιδέα του ήταν και είναι να συνεχίσει στη Μαδρίτη.

Το γεγονός είναι ότι ο Μπενζεμά πρόκειται να μείνει. Πρόκειται να εκπληρώσει τον χρόνο του συμβολαίου που έχει συμφωνήσει με τον λευκό σύλλογο, κάτι που επίσης είναι κι αυτό που είχαν στο μυαλό τους εδώ και καιρό και οι δύο πλευρές. Και που, επιπλέον, έχουν υπογράψει. Ο δεσμός συνεχίζεται, δεν έχει σπάσει. Ο Καρίμ είναι πολύ ευγνώμων στην Αραβία για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείχνει εδώ και μήνες, αλλά ο παίκτης θέλει να φύγει απ’τη Μαδρίτη απ’τη μπροστινή πόρτα.

Ο Μπενζεμά αισθάνεται επίσης ότι έχει ακόμα πολλές δυνάμεις για να κάνει μια εξαιρετική σεζόν, η οποία θα μπορούσε να’ναι η τελευταία του, αν κι όταν συμφώνησε με τον σύλλογο αυτό το επιπλέον έτος δεν έκλεισε ούτε καν η πιθανότητα για μια ακόμη σεζόν. Θα πρέπει να το δούμε. Είναι επίσης αλήθεια ότι ο Μπενζεμά δεν αποκλείει την πιθανότητα να παίξει στην Αραβική Λίγκα όταν τελειώσει η σεζόν 2023-24. Η προσφορά παραμένει στο τραπέζι παρά το ότι τελικά μένει στο λευκό κλαμπ. Ήταν ήδη ακαταμάχητη φέτος, αλλά ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας το’χει ξεκάθαρο κι όλα όσα λέγονται απ’αυτή τη στιγμή και μετά θα’ναι πια ενόψει του 2024.

Θέλει περισσότερα

Ο Μπενζεμά θεωρεί επίσης ότι αυτή η σεζόν δεν θα η καλύτερη, αλλά είναι ικανοποιημένος σε συλλογικό κι ατομικό επίπεδο. Στο πρώτο, έχουν φτάσει για άλλη μια χρονιά στα ημιτελικά του Champions League και έχουν κατακτήσει το Copa del Rey, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Σε ατομικό επίπεδο, ελλείψει της τελευταίας αγωνιστικής, έχει βάλει 30 γκολ παρά το ότι δεν έχει βρεθεί σε πολλές ευκαιρίες όπως αναμενόταν λόγω των σωματικών προβλημάτων. Παρά το ότι έχει χάσει έως και 18 αγώνες, είναι ο πρώτος σκόρερ για άλλη μια χρονιά. Παρ' όλα αυτά, ο Καρίμ είναι απαιτητικός και στόχος του είναι να υπογράψει αυτή που μπορεί να’ναι η τελευταία του σεζόν δείχνοντας το καλύτερό του επίπεδο. Ο θρύλος συνεχίζεται.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.