News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Κλείνει» Σαρρή η ΑΕΚ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

«Κλείνει» Σαρρή η ΑΕΚ Μία ημέρα μετά τις εικόνες ντροπής στο Αιγάλεω, η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφής για τη νέα περίοδο, αφού τα έχει βρει σε όλα με τον Γιώργο Σαρρή.

Μια… ανάσα από την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθειά της να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ.

Μία ημέρα μετά τα όσα εκτυλίχθησαν στο Αιγάλεω, η «Ένωση» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Σαρρή.

Σύμφωνα με την SportDay, οι «κιτρινόμαυροι» τα έχουν βρει σε όλα με τον κεντρικό αμυντικό του Εργοτέλη, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η περίπτωση του Σαρρή είχε απασχολήσει και στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, όμως τότε ο παίκτης είχε μείνει στους Ηρακλειώτες και ο «Δικέφαλος» θέλησε να τον κάνει δικό της από τώρα.

Θετικό θεωρείται το γεγονός πως ο Έλληνας αμυντικός έχει δείξει την αξία του τα τελευταία έξι χρόνια στον Εργοτέλη, στονο ποίο είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος.

Ο 25χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ και ως αμυντικός χαφ, ενώ διακρίνεται και για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι. Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 16 ματς με τους Κρητικούς.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Σαρρή δεν σημαίνει ότι σταματούν οι διαπραγματεύσεις για τον Δημήτρη Κουρμπέλη (που εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη), ενώ πάντα στο προσκήνιο υπάρχουν δύο ακόμα περιπτώσεις.

Εκείνη του Βασίλη Λαμπρόπουλου και του Χουάν Κάλα. Μάλιστα, για τον Ισπανό υπήρξαν εξελίξεις χθες, αφού στην πατρίδα του αναφέρουν πως απάντησε αρνητικά στην τελική πρόταση της Σεβίλλης για την ανανέωση συμβολαίου του. 


sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.