News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Προσφυγή Έλσνερ στον Άρη!

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Προσφυγή Έλσνερ στον Άρη!
Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε σίγουρα δεν είναι αισιόδοξα τα μηνύματα του 2014 για τους «κίτρινους».


 Ανάμεσα στα πολλά προβλήματα που καλείται να βρει λύση η διοίκηση Σκόρδα, προστίθεται πλέον και αυτό του Σλοβένου παίκτη, που έχει ήδη δώσει εντολή στον δικηγόρο του να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ για να λάβει όχι μόνο τα δεδουλευμένα του, αλλά ολόκληρο το ποσό του διετούς συμβολαίου του!


Συγκεκριμένα πρόκειται για χρήματα που φτάνουν τις 200 χιλ. ευρώ και βάζουν ακόμα ένα σημαντικό εμπόδιο στους Θεσσαλονικείς. Στο συμβόλαιο του Έλσνερ άλλωστε υπήρχε όρος που του επέτρεπε να μείνει ελεύθερος εφόσον δεν πληρωνόταν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.


Εκείνο πάντως που είχε διαμηνύσει στη διοίκηση Ηλιάδη πριν φύγει είναι ότι αν πάρει περί τις 20 χιλ. ευρώ δεν θα έκανε προσφυγή, στη συνέχεια ωστόσο υπήρξε νέα διαπραγμάτευση μετά την αλλαγή διοικητικού καθεστώτος, που όριζε καταβολή 50 χιλ. ευρώ χωρίς καμία άλλη αξίωση.


Τα χρήματα όμως δεν μπήκαν ποτέ στον λογαριασμό του παίκτη, η υπομονή του εξαντλήθηκε κι ακόμα ένα βαρύ φορτίο πέφτει στις πλάτες του Άρη.
 
 
gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.