Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Ο περισσότερο σε φόρμα Benzema δείχνει «φέτες»

Έχει λιώσει στις διακοπές και φτάνει στεγνός στην προετοιμασία

Όποιος ακολουθεί τον Karim Benzema στα κοινωνικά του δίκτυα θα'χει βρει, κάθε μέρα, μια εικόνα ή ένα βίντεο του Γάλλου επιθετικού στο γυμναστήριο, είτε με βάρη, πάνω στον διάδρομο ή κάνοντας οποιαδήποτε άλλη άσκηση. Ο madridista έχει εκμεταλλευτεί τις διακοπές του για να λιώσει σωματικά και να φτάσει πιο λεπτός από ποτέ στην προετοιμασία.

Η εικόνα του Μπενζεμά στο κρεβάτι στην ιατρική εξέταση έχει εκπλήξει. Ο Karim δεν ήταν ποτέ ένας παίκτης που καυχιέται για «φέτες» και στο παρελθόν κατηγορούνταν ότι δεν ήταν στην σωστή φόρμα. Αλλά αυτό πέρασε.

Ο φορ έχει θελήσει να εκμεταλλευτεί την καλή γεύση που άφησε στην τελική ευθεία της περασμένης σεζόν (έχασε έξι κιλά μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου) για να πιάσει ρυθμό ενόψει της νέας σεζόν. Η αγορά είναι πάντα απειλητική για έναν παίκτη που ακούει κάθε χρόνο κριτικές  και φήμες για προσφορές σε επιθετικούς που θα'ρχονταν να του πάρουν τη θέση... αλλά ο Karim φέτος δεν θέλει να υπάρξει περιθώριο για αμφιβολία απ'την πρώτη μέρα.

Βρίσκεται ήδη στις εντολές του Ζιντάν, σε κάποια προστατευτική στάση με τον συμπατριώτη του, και προετοιμάζεται για μια σεζόν στην οποία θα συζητηθεί και πάλι αν το BBC είναι το πιο κατάλληλο σύστημα για τη Μαδρίτη και περισσότερο ενώπιον του συνωστισμού των μέσων που θα συνυπάρξουν στα λευκά αποδυτήρια.


Η σελίδα της στήλης στο facebook: