Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Περισσότερη δουλειά για τον Kroos


Πρώτος σε χιλιόμετρα απέναντι στην PSG: 11,5 χμ.



Δεν είχε προλάβει καλά καλά ο Clattenburg να σφυρίξει την έναρξη του παιχνιδιού κόντρα στην PSG και ο Kroos ανέλαβε δουλειά, αναγκάζοντας την PSG να γυρίσει την μπάλα πίσω στον Trapp, ο οποίος, βλέποντας ότι ο Γερμανός έρχονταν κατά πάνω του, έδιωξε όπως όπως τη μπάλα απ’την περιοχή του. Μόλις 11 δευτερόλεπτα στο παιχνίδι, και ήταν ξεκάθαρο ποια νέα δουλειά είχε αναθέσει ο Μπενίτεθ στον Γερμανό: Χιλιόμετρα και δουλειά για τα πόδια.
Αυτό που είδαμε στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού επαναλήφθηκε αρκετές φορές σ’όλο τον αγώνα. Ο Kroos ήταν πρωταγωνιστής της Ρεάλ, όταν επρόκειτο ν’ανακτηθεί η μπάλα. Είναι ο ηγέτης της ομάδας, πιέζοντας σκληρά για την μπάλα μπροστά απ’τους υπόλοιπους. Με το σύνθημά του, οι υπόλοιποι παίκτες σήκωναν τις ασπίδες τους και αναζητούσαν τις πιθανότητές τους, για ανάκτηση της κατοχής.
Αυτός ο αυξημένος αμυντικός ρόλος απαιτεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια. Σκληρή άμυνα και στη συμμετοχή στην επίθεση της ομάδας, σημαίνει ότι Kroos πρέπει να τρέξει πολύ περισσότερα χιλιόμετρα. Στο παιχνίδι κόντρα στην PSG, κάλυψε περισσότερο έδαφος από οποιονδήποτε άλλον - 11,5 χιλιόμετρα, μπροστά απ’τα 11.3 του Casemiro και τα 11.1 του Motta.
Όταν έρχεται η στιγμή για πίεση στη μπάλα, ο Kroos είναι ο άνθρωπος που καλείται σε δράση - ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει την καταπάτηση της περιοχής του Cristiano . Την Τρίτη, πιέζοντας τον Motta οδηγήθηκε σε πολλές περιπτώσεις να ευθυγραμμιστεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να πατήσει περιοχή του αντιπάλου πιο συχνά απ 'ότι συνήθως Η παρουσία του Casemiro του έχει δώσει τη δυνατότητα να προωθείται, κυρίως, όταν αμύνεται. Υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις, που ο Kroos μπορούσε να παρατηρηθεί να πιέζει τους Τιάγκο Σίλβα και David Luiz, ως ο πιο προωθημένος της Ρεάλ Μαδρίτης.