News Update :

powered by Agones.gr - livescore

‘Stand by’ με τον Joselu

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Του Sergio López de Vicente

Η Μαδρίτη θα περιμένει μέχρι να τελειώσουν τα πλέι οφ της Εσπανιόλ και δίνει προτεραιότητα σε μια συμφωνία έναντι της ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς (1,5 εκ. ευρώ). Προδιάθεση του καταλανικού συλλόγου.


Ο Χοσέλου είναι με το ενάμιση πόδι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν όχι με παραπάνω. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί είναι η έκβαση, αλλά ενδιάμεσα υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Η Μαδρίτη θέλει να διατηρήσει την εξαιρετική σχέση που έχει με την Εσπανιόλ, επομένως δίνει προτεραιότητα σε μια συμφωνία έναντι μιας πληρωμής της ρήτρας· και η Εσπανιόλ θέλει να διατηρήσει την εξαιρετική σχέση που έχει με τη Μαδρίτη, οπότε η προθυμία να καθίσει, να μιλήσει και να κλείσει την επιχείρηση είναι απόλυτη. Καλός συντονισμός, άψογος. Η μεταγραφή φαίνεται απλή. Αλλά όχι επικείμενη.

Γιατί εδώ μπαίνει ένας άλλος καθοριστικός παράγοντας: η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κάνει κίνηση παρά μόνο μετά τα πλέι οφ για την άνοδο απ’τη Segunda. Κατανοεί και σέβεται το ότι η Εσπανιόλ εστιάζει τώρα όλη της την ενέργεια στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Primera. Ότι δεν πρέπει να υπάρξει ούτε ένας περισπασμός. Και δεν χωρίζει ούτε και τις προθεσμίες. Υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια που χωρίζουν την ομάδα του Cornellà-El Prat απ’την επιστροφή στην ελίτ: οι ημιτελικοί κόντρα στη Σπόρτινγκ (στις 9 Ιουνίου, στη Χιχόν και στις 13, εντός έδρας) κι ο τελικός, αν είναι ακόμα ζωντανή, εναντίον της Εϊμπάρ ή της Οβιέδο (πρώτο ματς στις 16, εντός έδρας αν είναι κόντρα στους armeros· και επαναληπτικός στις 23, εντός έδρας αν είναι κόντρα στους Αστουριανούς). Στη συνέχεια θα γίνει η επιχείρηση.


Προθυμία για παραμονή

Ο Χοσέλου θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το’χει απολύτως σαφές. Παρόλο που ο ρόλος του δεν είναι βασικός και το ότι ο ανταγωνισμός την επόμενη σεζόν, με τον Mbappé και τον Endrick, θα’ναι σκληρός, θέλει να μείνει. Αναλαμβάνοντας τον ρόλο που τον διατάζει ο Αντσελότι. Επαγγελματίας και πρόθυμος. Γιατί το παρόν του έχει δείξει ότι δεν χρειάζεται να’ναι αδιαμφισβήτητος για να λάμψει. Αυτή τη σεζόν, ξεκινώντας απ’τον πάγκο, έχει πετύχει 18 γκολ (τρίτος σκόρερ της ομάδας, πίσω μόνο απ’τους Βινίσιους και Μπέλιγχαμ).

Τιμή: €1,5 εκ.

Η τιμή του είναι ξεκάθαρη: 1,5 εκ. Γιατί αυτή είναι η οψιόν αγοράς που μπήκε στον δανεισμό. Η AS, σε επαφή με πηγές κοντά στην επιχείρηση, μπορεί να επιβεβαιώσει ότι αυτό το ποσό δεν θα αλλάξει σε περίπτωση ανόδου των παπαγάλων. Κι ούτε θα εξαφανιστεί. Αν ήθελε η Μαδρίτη, θα μπορούσε να πληρώσει και να τελειώσει, αλλά προτιμά να συζητήσει και να είναι όλα φιλικά, χωρίς να αποκλείει δανεισμούς που θα κάνουν την επιχείρηση φθηνότερη. Οι παπαγάλοι έχουν στο μυαλό τους να ζητήσουν, τουλάχιστον, έναν δανεισμό ενός παίκτη της Καστίγια αυτό το καλοκαίρι. Αν όχι δύο. Έτσι, όλα τα μέρη ενδιαφέρονται να συνεννοηθούν. Φροντίζουν τον τρόπο. Αλλά ο Joselu θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.